SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İrfan Buz EYMS'yi TFF'ye Şikayet Etti

0
Güncellendi - 2018-04-18 15:52:43
İrfan Buz EYMS'yi TFF'ye Şikayet Etti
A- A+ PAYLAŞ

Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz, eski kulübü Evkur Yeni Malatyaspor’dan alacağı şampiyonluk priminin zamanında ödenmemesi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuruda bulundu.

Kulüpten edinilen bilgiye göre takımın eski teknik direktörü İrfan Buz, 1 milyon TL’lik şampiyonluk priminin ödeme takviminde yaşanan gecikme ve kendi istediği ödeme şeklinde olmadığı için federasyona şikayette bulunduğu ifade edildi.

Sarı-kırmızılı kulüp yaşanan gelişmeyi doğrularken, İrfan Buz’un ise kendisine sunulan borcun 800 bin TL’sinin peşin, kalan iki yüz bin TL’sinin ise çek olarak ödenmesi teklifine olumsuz yanıt verdiği, paranın yasal vaizine kadar tazmin edilmesi için TFF’ye başvurduğu belirtildi.

Bu arada Evkur Yeni Malatyaspor’un yaşanan bu gelişmeden dolayı UEFA Lisansı alamadığı belirtildi. Kulüplerin ekonomik ve diğer yönleriyle UEFA kriterlerine uygunluğunun gözetildiği UEFA kulüp lisansının, Buz’un başvurusu nedeniyle sarı-kırmızılı kulübe verilmediği bildirildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Selçuk (5 yıl önce)
    Kimse neyin ne olduğunu tam olarak bilmiyor ve konuşuyor,yazılanlara sadece gülüyorum. Neden kulüp yönetimi cikipta yazılı veya sözlü bir açıklama yapmıyor ?Önce bunu bir düşünün ve takımı yoktan var edip süper lige çıkarmış değerli bir antrenörü karalama kampanyasından vazgeçin. Ben konuşmak istemiyorum,konuşursam bütün Türkiye ye rezil olurlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (5 yıl önce)
    Arkadaşlar ne şampiyonluğuymuş bu, ne zaman şampiyon yapmış bu adam bizi ikinci olarak çıktık süper lige biz, onu bir kere netleştirelim. İkinci husus sözleşmeye koyduysan bu parayı mecbur ödeyeceksin en sevdiğiniz hocalar ve futbolcular bile parasını ödemeyin bakın ne yapıyolar size, amatör lig mantığıyla süper ligde takım yönetilmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    ilk sene pendik ikinci sene denizli sayesinde şampiyon olduk. bu gerçek.
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem tataroglu (5 yıl önce)
    hoca malatyada 3 trilyon para yaptın aç gozluluk etme asgari ücret 1700 lira insaf et malatya seni irfan buz yaptı unutma
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin (5 yıl önce)
    BUZ ERİYİNCE.. İrfan Buz takımı şampiyon yapmadı. Muatsfs Denizli ve Eskişehirspor'a şampiyonluk primi verilmeli. Balık hafızalı olmayalım. Boş beleş antrenörleri imparator yapıyoruz. Bakın İmparator yönetimindeki Osmanlıspor can çekişiyor ve Buz eriyor.. Bir de Yönetime şeffaf olun. Yalancının mumu yasdıya kadar yanar, atasözünü unutmatın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Üniversiteli (5 yıl önce)Hüseyin isimli kullanıcı yorumuna
    el insaf bu adama söylenir mi malatya'mızı şampiyon yaptı bu kadar basit neymiş denizli yenilmiş yapmayın kardeşim ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle eskisehir bizi sampiyon yapti onlarin hakkiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmetbb (5 yıl önce)
    İrfan Hoca Yeni Malatyaspor'un kümede kalacağını, Osmanlıspor'un küme düşeceğini anlayınca harekete geçmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    200 bin tl için kulübü tffye verdin helal olsun sana imPARAtor irfan buz
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Hak ettiği parayı istemekmi karaktersizlik, borcunu zamanında ödememekmi
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT E. (5 yıl önce)
    Hani geçen yıldan borç yoktu hani borçsuz kulüptük nerde sayın Başkanın da yalanı ortaya çıktı inşaAllah başka olmaz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Dürüst,karakterli,adam gibi adam vs.yere göğe sığdırılamayacak kadar büyük teknik direktörünüz İ.buz kendisine teklif edilen 800.000 peşin kalan (200.000 TL)paranın da iki taksitte ödenmesini reddetmiş,bugün klüplerin çoğu borç batağında iken,zırnık kuruş ödeme yapmazken,bu şahıs hepsini birden istemiş,yoksa bekleyip faiziyle birlikte alacakmış.Ne kadar samimi değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Adil gevrek emir kulu asil yonetimi baskalari yonetiyor adil gevrek o yeterlilik yok zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (5 yıl önce)
    Yere goge sigdiramadiginiz irfan buz karekter cok onemli karkter.
    0
    0
    Yanıtla