SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İrfan Buz Kalacak mı Gidecek mi?

0
Güncellendi - 2016-05-16 22:07:39
İrfan Buz Kalacak mı Gidecek mi?
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Liginde sezon sona ererken, ‘kümede kalma' hedefini gerçekleştiren Alima Yeni Malatyaspor’da Teknik Direktör İrfan Buz’un takımda kalıp kalmayacağı merak konusu oldu. Buz, ‘Boluspor maçı sonrası yönetimle konuşuruz’ demesine rağmen durumun henüz netlik kazanmadığı öğrenildi.

Alima Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Boluspor maçı öncesi yaptığı açıklamada, “İrfan hocamız iyi bir performans ortaya koydu. Hocamızla ile ilgili çok soru geliyor. Şöyle söyleyeyim; İrfan Buz ile 1 yıllık sözleşmemiz var ve kendisiyle inşallah yeni sezonda da devam edeceğiz” demişti. Ancak takımı hedefine ulaştıran tecrübeli teknik adam, takımda kalıp kalmayacağı konusunda net bir açıklama yapmaktan kaçındı.

Takımdaki geleceğiyle ilgili ser verip sır vermeyen Buz, geleceğiyle ilgili kararı sezon sonunda vereceğini ifade etti.

Tecrübeli çalıştırıcı, “Alima Yeni Malatyaspor ile sözleşmem devam ediyor. Profesyonel anlamda bunun bağlayıcılığı vardır. Ancak sezon değerlendirmesini ve durum değerlendirmesini mutlaka yapacağız. İsterseniz 5 senelik anlaşmanız olsun, sezon sonlarında mutlaka gelecek ile ilgili planlamalar yapılır” demişti.

“KAFAMDA NETLEŞEN BAZI ŞEYLER VAR”

İrfan Buz’un verdiği bazı mesajlar ‘veda’ olarak değerlendirilirken, yönetimin tecrübeli teknik adamla bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Gevrek’in ‘hocamızla devam edeceğiz’ ifadesine karşın Buz’un veda gibi açıklamaları ise kafaları karıştırdı.

Buz, takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili yaptığı açıklamada, “Tabi ki kafamda bazı şeyler var. Tabi ki bazı şeyler netleşti. Ve netleşmeye devam ediyor. Yeni Malatyaspor için geldik ve bayrağı belirli bir yere taşıdık. Her zaman ne olursa olsun bunun üstünün gelmesi lazım. Hakikaten Malatya tanıdığım, sevdiğim insanlar var ve onlar daha fazlasını hak ediyor. Burası şehir takımı, burada Yeni Malatyaspor’un çok farklı yerlere gelmesi gerekiyor. Buna layıktır ve bunun için mücadele etmek durumundadır. O yüzden çıtayı her zaman yükseltmek zorundasınız” ifadelerini kullanmıştı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mustafa (7 yıl önce)
    İrfan hoca malatyayı malatyaşı irfan hocayı seviyor irfan hoca para için gitmez malatyadada kimsenin alacağı kalmaz amaaa irfan buz 5 puanlı bi takım 43 puana taşıdı bahsetği yükselttiği çıta nekadar malatya içinse okadarda irfan hoca için mendi rüştünğde ıspat etti irfan hhoca 4-5 transfer yaptı devre arası azuka ve sandro hariç koçer sedat umut takıma pozitif katkı yaptı demekki 11 i irfan hoca kursa biz bugün adanasporla karabüğün yerine eleele süperligdeydik haaa süler lige çıksak malatya bunu kaldırırmı taraftar kaldırır halk kaldırır ama işadamları yönetim o yükü kaldıramaz ecsanedeki gibi olursa malatyalı yıkılır irfan buz hocanın istediğioyuncular alınır ve maddi ortam sağlanırsa niye gitsin lütfen malatya takımına sahip çık hocana sahip çık başka. Malatyaspor yok
    0
    0
    Yanıtla
  • ABDULLAH YILMAZ (7 yıl önce)
    BİZDE PARA ÇOK GALİBA HERGELENE DEĞERİNDEN FAZLA PARA VERİLİYOR...BAZI FUTBOLCULAR BU LİGİN ÜSTÜNDE PARA ALIYOR...BUNLAR HAKETMİYOR...GİDERKEN TAİBİKİ ALACAKLI GİDİYORLAR...AMA İRFAN HOCA İLE OLMAZ...YENİ BİR KANA İHTİYAÇ VAR....
    0
    0
    Yanıtla
  • bey kap (7 yıl önce)
    Adam otel parasina kadar cebinden ödeten yönetimin neyine güvenip kalsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet demir (7 yıl önce)
    Adamın daha bir sürü alacağı var hiçbir görüşme olmamış kenti terk etmiş sanırım gitçek yönetim derhal istifa etmelii iyisin hoşsunda adil başkan yeni kaliteli bir yönetim şart profesionellerle çalışılmalı
    0
    0
    Yanıtla