SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İrfan Buz'un Transfer Kriterleri

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:53:45
İrfan Buz'un Transfer Kriterleri
A- A+ PAYLAŞ

Ligin ilk yarısında son maçını Boluspor ile deplasmanda oynayacak olan Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları için düğmeye basıldı.

PTT 1. Ligi'nde bu sezon mücadele etmeye başlayan ve kısıtlı kadrosuyla şuana kadar 21 puan toplayan Yeni Malatyaspor'da ikinci devrenin hazırlıklarına hız verildi.

Transfer çalışmalarına takımın başına geldiği günden bu yana başlayan teknik direktör İrfan Buz, transfer çalışmalarıyla ilgili Almanya'da bir dizi görüşmelerde bulunmuştu. Yerli ve yabancı oyuncu transferinde hata yapmak isteyemeyen ve takıma katkı sağlayacak oyuncuları kadrosunda görmek istediğini dile getiren tecrübeli teknik adam, transferle ilgili hazırlamış olduğu raporu yönetime sundu.

-Transferle ilgili detaylı bir rapor hazırlandı-

Transfer çalışmalarıyla yakından ilgilenen teknik direktör İrfan Buz, transferle ilgili detaylı bir rapor hazırladı.

Özellikle iyi bir forvet üzerinde duran tecrübeli teknik adam, raporunda bazı oyuncuların isimlerine de yer verirken, Boluspor maçından sonra yönetimle bir araya gelerek, transferle ilgili bir görüşme yapacağı ve listesindeki isimlerle ilgili detaylı bilgiler vereceği öğrenildi.

Takıma mutlaka takviye yapılmasını istediğini yönetime ileten Buz, bu noktada özellikle eksik mevkiler için yönetimden elini çabuk tutmasını ve bu oyuncuları bir an önce devre arası kampına yetiştirmesini isteyeceği gelen haberler arasında yer alıyor.

"Hedefi olması gerekiyor"

Teknik direktör İrfan Buz'un takıma katkı sağlayacak ve hedefi olan futbolcuları kadrosunda görmek istediği öğrenildi.

Hazırladığı listede ve yönetime sunduğu raporda, nokta transferlerin yapılmasını isteyen Buz, "Bize yakışan futbolcuya ihtiyaç var. İsim de olabilir, isimsiz de olabilir. Bir kere bu formayı giydiği zaman Yeni Malatyaspor'a hizmet etmek için gelmesi lazım. Ayrıca severek gelmesi gerekiyor. Hedefli olması gerekiyor. Isıran futbolcu olması lazım. Gözümüze hoş gelen bir futbolcuya ihtiyacımız var. O tür futbolcuların olmasına da dikkat ediyoruz. Listemde de o tür futbolculara yer verdim" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız