SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş Adamlarına Eğitim

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:03:04
İş Adamlarına Eğitim
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Sanayi İş Dünyası Federasyonu (FIRATSİFED) ve Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından ortaklaşa yürütülen 'Profesyonel İş Adamları' projesi kapsamında iş adamlarına çeşitli konularda eğitim verildi. 

TRB1 bölgesinde yer alan Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerini içerisine alan sanayici ve iş adamları derneklerinin ortak sesi olarak bölgesel ve sektörel politikaların oluşturulmasına katkıda bulunan FIRATSİFED, FKA ile ortaklaşa 'Profesyonel İş Adamları' projesini hayata geçirdi.

Eğitim ayağının ilkini Elazığ'da düzenlenen proje kapsamında, ikinci eğitim semineri Malatya'da verildi. Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) salonunda gerçekleştirilen eğitim semineri öncesinde konuşan Malatya İş Kadınları Derneği (MAİKAD) Başkanı ve FIRATSİFED Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Göknur Aktay, "Fırat ve Sanayici İş Dünyası Federasyonu (FIRATSİFED) ve Fırat Kalkınma Ajansı'nın (FKA) birlikte hazırladığı 'Profesyonel İş Adamları' projesi kapsamında çeşitli eğitimler verilecek. Bu proje, eğitim projesi olup, bu proje kapsamında iş adamlarımıza 'Liderlik', 'Kuşaklar Arası İletişim''Zaman ve Stres Yönetimi' ve 'Protokol Yönetimi' gibi konularda eğitim verilecektir" dedi.

Projenin ilk ayağının Elazığ'da yapıldığını anımsatan İnönü Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tikici, 'Profesyonel İş Adamları' projesinin iyi ve yararlı bir proje olduğunu kaydetti.

Günlük ve iş hayatında yararlanılabilecek bilgileri iş adamlarıyla paylaşacaklarını dile getiren Tikici, 'zaman yönetimi', 'iletişim', 'stres yönetimi', 'protokol yönetimi' ve 'liderlik' konularında eğitim verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız