SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş Adamlarına Kurs

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Aktif  İş Adamları Derneği (MAKİAD) tarafından iş adamlarına yönelik olarak İngilizce kursu verilecek. MAKİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Fatin Nalçacı konuyla ilgili olarak, "Günümüzde içinde yaşadığımız her alanda büyük bir rekabetin söz konusu olduğu dünyamızda, yabancı dil bilmek ve de özellikle İngilizce bilmek en önemli ayrıcalık olmaktadır." dedi. 
 
MAKİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Fatin Nalçacı  konuyla ilgili olarak şunları söyledi; 
 
"İş Adamlarımıza böyle bir kurs düzenlemekteki amacımız yurt dışı gezilerimizde kendilerini ifade edebilecek kadar yabancı dil ögretmektir.Günümüzde içinde yaşadığımız her alanda büyük bir rekabetin söz konusu olduğu dünyamızda, yabancı dil bilmek ve de özellikle İngilizce bilmek en önemli ayrıcalık olmaktadır. Hatta diyebiliriz ki, bir beceri olarak İngilizce bilen kişi olma özelliği, tüm alanlardaki becerilerden, diplomalardan daha geçerli bir özellik sayılabilmektedir. İngilizce konuşabilme özelliği iş adamlarımıza yerine göre dünyanın kapısını açan bir anahtar olmaktadır. İngilizce dünya üzerinde 350 milyon kişi tarafından ana dil olarak konuşulmaktadır. Buna ilaveten 800 milyon kişide, İngilizceyi ikinci dil olarak öğrenmekte ve kullanmaktadır. İngilizce, bir çok Avrupa, Asya ve Güney Amerika ülkelerinde 2.dil durumundadır. İngilizce tüm havayolları endüstrisinde kabul edilen tek dildir. İş adamlarımızdan talep gelirse 2,3,ve 4 kademe ingilizce kurslarınıda verebiliriz.Ancak öncelikle büyük öneme sahip olan birinci kademe kursta başarılı olmak gerekiyor"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız