SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş Azaldı, Yakıt Tüketimi Arttı!..

A- A+ PAYLAŞ

İl Genel Meclisi Eylül ayı olağan toplantısının ilki İl Özel İdare toplantı salonunda Meclis Başkanı Bekir Çelik başkanlığında, daire müdürlerinin katılmadığı bir oturumla toplandı.

Toplantı gündeminde bulunan Kuluncak İlçesine bağlı İlisuluk köyünün Darende’ye bağlanması konusu alt komisyona havale edilirken, Köy Konakları, Meclis toplantılarının görüntülü sisteme geçirilmesi ve Köy Hizmetleri çalışmaları gündem dışı konuşmalarda tartışıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan başkan Bekir Çelik'in “Meclis üyelerinin yörelerine hizmet götürmek için daire müdürlükleri ile sıkı ilişkilerde olmalarına rağmen istekleri yerine getirilmiyor. Bu da meclis üyelerinin ve meclisimizin güvenirliliğine gölge düşürüyor, onun için üyelerimiz, yöreleri ile ilgili sorunları meclis başkanlık divanına yazılı olarak versinler, başkanlık divanı da sorunları takip etsin.” sözleriyle dile getirdiği önerisine CHP’li üyeler karşı çıkarak “Yani, biz artık dairelere gitmeyelim mi? İşlerimizi takip etmeyelim mi? Böyle şey olur mu?” dike itiraz ettiler.

Çelik, “Hayır hayır, öyle değil yine gideceksiniz? İşlerinizi takip edecesiniz, meclisimizin ve üyelerimizin güvenirliliğini yitirmemeleri için bu öneriyi yaptık” dedi.

DAİRE MÜDÜRLERİ NİYE YOK?
Daire müdürlerinin katılmadığı Meclis toplantısında söz alan bazı üyeler “Daire müdürleri niye yok, bu toplantı da hazır olmaları gerekmez miydi, bu ne anlama geliyor” itirazlarına Başkan Çelik “ Yok yok gündemde onları ilgilendiren bir şey olmadığı için davet edilmediler, yarın ki toplantıya hepsi de katılacak” diye itirazlara karşılık verdi.

STABİLİZE YOL YAPILMAYACAK
AKP ve CHP’li Meclis üyelerinin Köy Hizmetlerinin çalışmalarının verimli olmadığını ve yörelerine bu müdürlükten yeterli katkıyı alamadıklarını” söylemeleri üzeri Başkan Çelik; , “Köy Hizmetlerinin çalışma temposu her geçen yıl düşmesine karşılık yakıt giderleri ters orantılı olarak artıyor. Bu duruma bir çözüm bulmamız gerekecek. Ayrıca Köy Hizmetleri önümüzdeki yıldan itibaren stabilize yol çalışmaları yapmayacak, bu hizmetleri özelleştireceğiz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız