SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İş Başvurusu Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:20:24
A- A+ PAYLAŞ

CHP Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya’nın en çok istihdam sağlayan kuruluşunu ziyaret etti. 

1.Organize Sanayi Bölgesi’nde hizmet veren CMC Çağrı Merkezi’ni, CHP Malatya merkez ilçe Battalgazi Başkanı Abdulvahap Ayzabar ve Yeşilyurt Başkanı Banu Sevil ile birlikte ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, çalışanlarla yemek yedi onlarla sohbet etti.

Burada açıklama yapan Milletvekili Veli Ağbaba, şöyle konuştu:“En çok engelli ve en çok kadın istihdam eden kuruluşu kutluyoruz. Maalesef, hem engelli hem de kadın çalıştırmada Türkiye istenen seviyeye ulaşmış değildir. Çalışma koşulları bakımından burası Malatya ve Türkiye’ye örnek bir kuruluş. Neredeyse bir ilçe nüfusu kadar istihdam sağlanıyor. İstihdam oluşturacak kuruluşların artmasını bekliyoruz.” 

CMC Çağrı Merkezi Personel Sorumlusu Umut Türk ise, 18-30 yaş arasında iş arayanların başvurusunu beklediklerini belirterek şunları söyledi: "Bu konuda Malatya Belediyesi ile işbirliğine girmek istiyoruz. Çünkü, işsizler genelde belediyeye başvuruyor. Belediyeleri daha kalıcı bulan işsizler belediyeye başvuruyor. Ancak biz, şirket olarak bir sektörüz ve doğuda büyük istihdam oluşturmuşuz. 4 bin 500 kişi ile doğuda hizmet veriyoruz. Malatya’da bin 900 çalışanımız var. Üst üste en çok SGK pirimi ödeyen ve en çok eleman istihdam eden kuruluşuz. En genç idari kadroya sahibiz. Çalışanlarımızın yaş ortalaması 26’dır. Çalışanlarımızın yüzde 65’i kadın. Malatya’nın en çok engelli çalıştıran kuruluşuyuz. Aktif olarak 55 engelli bünyemizde çalışıyor.” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız