SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İş Birliği İçinde Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:21:06
A- A+ PAYLAŞ

 Saadet Partisi’nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal, Parçikan Eğitim ve Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren Erkal, Parçikan Eğitim ve Kültür Derneğini ziyaret ederek, dernek yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyarette konuşan Parçikan Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Kaplan, Erkal’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Biz her zaman Malatya’mızda büyük bir mimarın olmasından yanayız. Parçikan Eğitim ve Kültür Derneği olarak, ‘Ekmeği ekmekçiye ver, bir ekmekte üste ver’ diyoruz. Malatya’mızın gerçekten iyi bir mimara ihtiyacı var. Malatyalıların, başkanımızın yanında olmasını niyaz ediyorum” dedi.

STK’LARLA PERİYODİK TOPLANTI YAPIYORDUK

Saadet Partisi’nden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı olan Yüksek Mimar Ahmet Münir Erkal ise sivil toplum kuruluşlarının önemli bir görev üstlendiklerini kaydederek, kendilerinin de sivil toplum kuruluşlarına büyük önem verdiklerini belirtti.

Erkal, belediye başkanlığı yaptığı dönemde sivil toplum kuruluşlarıyla periyodik toplantılar yaptıklarını anımsatarak, “Sivil toplum kuruluşları, Malatya halkının taleplerini, isteklerini ve heyecanlarını belirli bir şekilde dinleyen, kanalize eden ve onu ilgili yerlere taşıma görevini üstlenen önemli bir görev görüyor. Bu anlamda Parçikan Eğitim ve Kültür Derneğine görevlerinde başarılar diliyorum. Ben Malatya Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde ayda 32 sivil toplum kuruluşu ile periyodik toplantılar yapıyorduk. Ne talep gelirse gelsin, arkadaşlarımızla beraber çok ciddi bir şekilde çalışmalarımızı yürütüyorduk. Sivil toplum kuruluşları Malatya halkının nabzını en doğru şekilde tutuyordu. Onların aracılığıyla Malatya halkının bizden istediklerini ve taleplerini öğreniyorduk. Ve Malatya Belediyesi’nin icraat anlayışını ona göre şekillendiriyorduk” diye konuştu.

Göreve gelmeleri halinde sivil toplum kuruluşlarıyla yakın bir temas halinde olacaklarını kaydeden Erkal, “Malatya Belediyesi’nin bugün insanlarımız tarafından beğenilen ve takdir edilen hizmetleri varsa, bu hizmetler onlardan gelen veri tabanı bizlere yeni ufuklar açtı. Daha doğru ve halkla bütünleşen hizmetler yaptık. O açıdan kardeşlerimizin yaptığı işi çok önemsiyoruz. Kısmet olur göreve gelirsek, sivil toplum kuruluşlarıyla yakın bir iş birliği içinde olacağız. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yeniden kurulma aşamasında 2040 hedefine yönelttiğimiz Malatya için onların talepleri büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu.

Ziyarete SP Malatya İl Başkanı Mehmet Asiltürk ve partililer de katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız