SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''İş Çok, Koşullar Ağır!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da karla mücadele çalışmaları zor şartlar altında yürütülüyor.

 

Karla mücadele çalışmaları için oluşturulan ekipler, doğanın bütün zorluklarına rağmen köy yollarını açmak için tüm güçlerini seferber ediyor.

 

Köylerin biran önce dünya ile irtibat kurmasını sağlamak için geceli-gündüzlü çalışan karla mücadele ekipleri, zaman zaman kazalara da uğruyor.

 

Malatya merkeze bağlı Uluköy'de yer yer 3–4 metreyi bulunan karlı yolları temizlemede görevli ekipte yer alan bir dozer, şarampole uçtu. Şans eseri sürücüsünü yara almadığı dozer, diğer ekipler tarafından yola çıkartıldı.

 

Gece yoğun tipiye rağmen yol açma çalışmasını sürdüren Köy hizmetleri ekipleri, sabah kahvaltılarını, çalışmaları yerinde görmek için gelen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Kazgan'la birlikte kar üzerinde yaptı. Ekipler kar üzerindeki; peynir, zeytin, maydanoz, kuru soğan, reçel ve çaydan oluşan kahvaltıdan sonra çalışmalarına kaldıkları yerden devam etti.

 

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kazgan "Çalışmalar çok zor şartlarda oluyor. Çok zor şartlar altında yolları açmaya çalışıyoruz. Tipili günlerde yolu bulmakta zorlanıyoruz. Böylesi durumlarda araçlarımız yolları kaybediyor" dedi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız