SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş Gücü Protokolü İmzalandı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:02:45
İş Gücü Protokolü İmzalandı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürlüğü ile Çalışma ve İş Kurumu Malatya İl Müdürlüğü arasında ‘İşgücü İstatistikleri Üretimi İşbirliği’ protokolü imzalandı. Protokol doğrultusunda çalışma grubunun oluşturulacağı ifade edildi. 

Protokol kapsamında kurumların ürettiği işgücü istatistiklerinin Malatya iline ilişkin verilerinin tutarlılığını sağlamak üzere Çalışma ve İş Kurumu Malatya İl Müdürlüğü ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Malatya Bölge Müdürlüğü personeli arasından belirlenecek, istatistik üretim süreci hakkında bilgi sahibi teknik personelin yer alacağı bir çalışma grubu kurulacak.

Çalışma grubu, bakanlık ve kurum tarafından üretilen işgücü istatistiklerinin veri derlemeden yayın aşamasına kadarki tüm süreçleri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak, yayınlanan veriler arasındaki tutarsızlığın nedenlerini tespit etmek ve il düzeyinde bu tutarsızlıkların giderilmesi için çalışmalar yapmakla sorumlu olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız