SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş Güvenliği Eğitimi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:24:14
İş Güvenliği Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, MÜSİAD olarak eğitime önem verdiklerini bildirdi. 

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi MÜSİAD Salonu’nda başladı. Eğitimin açılışında konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, “İşletmelerin hangi eğitimlerine ihtiyaç duyduklarına ilişkin daha önceden yaptığımız bir anket neticesinde, İş Sağlığı ve Güvenliği ile aile şirketlerinde kurumsallaşma, kurum kültürü başlıklar ön plana çıkmıştı. MÜSİAD Malatya Şubesi olarak Fırat Kalkınma Ajansı’na profesyonel iş yönetimi başlıklı proje sunmuştuk. Bu projenin ilk dersi olan İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi için buradayız” ifadelerini kullandı.

Manisa Soma Maden Kömür İşletmesinde yaşanan faciayı hatırlatan Mehmet Balin, “Bu faciadan sonra Türkiye’de İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda ciddi sorunlar olduğunu gördük. Biz de MÜSİAD Malatya Şubesi olarak üyelerimizin İş Sağlığı ve Güvenliğiyle alakalı neler yapmaları gerektiği, işveren olarak hangi sorumlulukları olduğunu ve son iş yasası bizlere neler getirdiğiyle ilgili uzman arkadaşımız bilgiler aktaracak” diyerek, MÜSİAD olarak eğitime önem verdiklerini bildirdi.

6331 İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ni veren İş Güvenliği Uzmanı Baş Denetçi Kenan Germeğenlioğlu ise, iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirme yaparak soruları da cevaplandırdı.

Eğitime, Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan ve MÜSİAD yöneticileri ile üyeleri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız