SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İş Hayatına Katkı İçin.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:50:08
A- A+ PAYLAŞ

“Altın Makaslar Parlak Gelecekler Projesi” kapsamında açılan üç kursu tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi. 

Malatya Aktif Kadınlar Derneği (AKAD) tarafından yürütülen proje kapsamında kursiyerlerin kendi el emekleriyle hazırladığı elbiseler dernek merkezinde düzenlenen sergiyle görücüye çıktı. Serginin açılışına Yakınca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ergün Ekici, okul akademisyenleri, iş kadınları ve kursiyerler katıldı.

AKAD Başkanı Mine Karaca, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürütülen Altın Makaslar Parlak Gelecekler Projesi’nin tamamlandığını belirtti. 1 yıl süreli proje kapsamında 40 kişiye hazır giyim sektörüne ara eleman yetiştirme, 20 kişiye bilgisayar işletmenliği, 20 kişiye yabancı dil kursu olmak üzere 80 kişiye eğitim verildiğini söyleyen Karaca, “Dernek olarak Malatya’nın iş hayatına katkı sunmak, kadınların aktif iş hayatına katılmasını sağlamak için projeleri hayata geçirdiklerini belirtti. Bu çerçevede hazırladığımız Altın Makaslar Parlak Gelecekler Projesi başarıyla tamamlandı. 12 ay boyunca kadınlara iş hayatında faydasını görecekleri önemli nitelikler kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Yakınca Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ergün Ekici ise, projede emeği olanları kutladı.

Sertifika töreninden sonra kursiyerlerin yapmış olduğu kıyafetleri katılan ziyaretçilere takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız