SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş 'Hele Bekleyelim'e Döndü!..

A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig takımlarından Malatyaspor'a başkan adayı olacağını açıklayan Mustafa Kemal Zengin'in 'eski başkan Haşim Karadağ'ın adamı' şeklindeki yorumlara tepki gösteren Haşim Karadağ, "Mustafa Kemal Zengin'i tanımam. Malatyaspor'a başkan kim olacaksa, yardımcı olmaya hazırım" dedi.

Mustafa Kemal Zengin'in başkan adaylığını açıklamasından sonra dedikoduların üretilmeye başlandığını söyleyen Malatyaspor Kulübü'nün eski başkanı Haşim Karadağ, "Dedikodular üretildiği sürece, Malatyaspor'a başkan bulunamaz. Bu zihniyetler olduğu müddetçe başkan adayları çıkmaz" şeklinde konuştu.

Malatyaspor'a kim başkan olursa, bu Mustafa Kemal Zengin de olsa yardımcı olacağını ifade eden Karadağ, "Bir Malatyalı çıkıp Malatyaspor'a talip olmuş. Önyargılı olmamak lazım. Bir bakalım başarılı olup olmayacağına zaman ne gösterecek. Ayrıca başkan adayı olacak insanlar, benim alacağımı fazla düşünmesinler" dedi.

Karadağ, kendisine Malatyaspor'dan alacaklarını silmesini isteyenlere şu cevabı verdi:

"Kulübün hesapları incelemeye alındı. Bir sonucunu bekleyelim. Belki alacağım çıkmayacak. Hesapların incelemesi sonucu alacağım çıkarsa, Malatyaspor için ne gerekiyorsa yapacağım."

Futbol Federasyonu'na verilen Malatyaspor Sportif A.Ş.'ye ait 540 bin YTL çekin karşılıksız çıkması ve bundan dolayı 14 futbolcunun lisanslarının iptal edilmesiyle ilgili olarak da Karadağ, "Bu çekin 320 bin YTL'si önceki yönetime ait ödenmesi gereken lisans bedelleridir. Ben başkanlık dönemimde Malatyaspor Sportif A.Ş.'ye ait 10'larca çek ödedim" iddiasında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız