SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İş İmkanı Bulacaklar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:18:05
A- A+ PAYLAŞ

Çalışma ve İş Kurumu Malatya İl Müdürlüğü İle CMC İletişim Bilgisayar ve Danışmanlık arasında 2015 yılı içinde ‘Aktif İşgücü Hizmetleri Kapsamında İşbirliği’ yöntemi ile 250 kişilik Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi (Müşteri Asistanı) mesleğinde kurs düzenlenecek. 

Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nde, İŞKUR İl Müdürü Vahap Toman ve CMC İnsan Kaynakları Direktörü Özhan Öner arasında imzalanan protokole göre 2015 yılında İŞKUR’a kayıtlı 18-35 yaş arası, lise mezunu, diksiyonu düzgün ve bilgisayar kullanabilen iş arayanlar arasından seçilecek işsizler CMC’de 232 saat (29 iş günü) eğiticiler nezaretinde çağrı merkezi müşteri temsilcisi mesleğinde eğitim görecek. Kursta başarılı olanların yüzde 51’i ise daha sonra işletmede en az 120 gün istihdam edilecek.

Protokol sırasında konuşan İŞKUR İl Müdürü Vahap Toman, CMC ile 2014 yılında 10 proje 2015 ve yılında 2 proje olmak üzere toplamda 12 proje uyguladıklarını belirterek 350 işsizin iş imkanı bulduğunu belirtti. İmzalanan bu protokol ile de 2015 yılı sonuna kadar 250 işsize iş imkanı sağlayacaklarını belirten Toman, “Mesleği olmayan veya mesleğinde iş bulamayan İş arayan geçlerimiz İl Müdürlüğümüze Müracaat ederek bu Kurs Projelerinden istifade ederek ham meslek sahibi olacaklar, hem de iş imkanı bulacaklardır” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız