SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İş Kadını ve Aile' Konuşulacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Kadın Girişim Kurulu tarafından Dünya Sevgi Haftası nedeniyle “ İş Kadını ve Aile “ konulu söyleşi düzenledi.

Cumartesi günü TSO Toplantı Salonu’nda yapılacak söyleşiye konuşmacı olarak Tüm Kadın Lobisi (TÜKAL), Kurucu Üyesi ve Başkanı Betül Akman katılacak. Söyleşi hakkında kıs bir bilgi veren TSO Kadın Girişim Kurulu Başkanı Nursel Gökçe (fotoğrafta), sanayiden kamu kurum ve kuruluşlarına, akademik dünyadan siyasete kadar, kadınların karar mekanizmaları içinde yer almalarını sağlamayı hedeflediklerini bildirdi. Gökçe, bunun için de bir yandan lobi faaliyetlerini yürütüp bir yandan da kadınların karar mekanizmalarında yer almalarını sağlamak için çeşitli faaliyetleri gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gökçe, “İş Kadını ve Aile “ konulu söyleşinin 13 Şubat Cumartesi günü saat:13.00’da Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda yapılacağını kaydetti.

KONUŞMACI KİM?
Konuşmacı Betül Akman: “Üniversiteli Kadınlar Derneği Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Sayman Üyeliğini, Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı (TİKAV), yönetim Kurulu üyeliği gibi çeşitli dernek ve vakıflarda üyelik ve çalışmaları olup, halen Tüm Kadın Lobisi (TÜKAL), Kurucu Üyesi ve Başkanlığını yürütmektedir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız