SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş-Kur'dan 111 Kurs

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İş Kur tarafından bu yılın ilk 10 ayında 111 kurs açılarak toplam 2 bin 337 kursiyere mesleki eğitim verildiği bildirildi.

İş Kur kayıtlarına göre, bu yılın ilk 10 ayında, 56 istihdam garantili, 6 Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP), 13 işgücü yetiştirme, 6 özürlülere yönelik, 5 İMEP kapsamında, 2 işsizlik sigortası kapsamında, 3 hükümlülere yönelik olmak üzere toplam 91 proje hayata geçirildi.

Ağaçlandırma konulu 20 adet TYÇP üyesinin seçmelerinin yapıldığı ve 1 Kasım tarihinden itibaren ilgili projelere başlanıldığı bildirilip, "Böylece 2010 yılı içerisinde toplam 111 kurs ile 2 bin 337 kursiyere mesleki eğitim verilmiş olacaktır" denildi.

Bu arada, İş Kur'a kayıtlı işsizlerin 240'ı okur-yazar olmayan, 581'i okur-yazar, 9 bin 224'ü İlköğretim, 9 bin 776'sı lise ve dengi okul mezunu, bin 744'ü ön lisans, bin 259'u lisans, 37'si yüksek lisans ve 4'ünün doktora mezunlarından oluştuğu kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız