SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İş Kurmalarını Hedefliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:48:47
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya’da, "Genç Girişimciler İş Başında Projesi" kapsamında açılan kursu tamamlayanlara törenle sertifikaları verildi. 
 
Küçük ve Orta Büyüklükteki Sanayicileri Geliştirme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) ve Sosyal Destek Programı (SODES) işbirliğiyle MÜSİAD tarafından düzenlenen "Genç girişimciler iş başında projesi" kapsamında açılan kursu tamamlayanlara sertifika verme töreninde konuşan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, "Genç girişimciler iş başında" isimli SODES projesi kursuna 30 kişinin katıldığını belirtip, "MÜSİAD olarak yeni işadamlarının oluşması için çaba gösteriyoruz. SODES ve başka projelerle iş alanına yeni arkadaşlar katıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
İstihdam meydana getirmenin yanı sıra, sorunları da ilgili yerlere ilettiklerini söyleyen Şahin, "Mesela, 14-15 Eylül’de Konya’da düzenlenecek MÜSİAD Genel İdare Kurulu toplantısına, Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz bey katılacaklar. İşadamlarımızın sorunlarını bakanımıza ileteceğiz" dedi.
 
KOSGEB Malatya Şube Müdürü Murat Seki de, MÜSİAD ve diğer sivil toplum kuruluşları ile çeşitli kurslar açtıklarını vurgulayarak, "Geçen yıl 975 girişimci eğitilmişti. Bu yılın 8 ayında 750 girişimcimiz eğitildi. Yıl sonuna kadar bin rakamını hedefliyoruz. Bu rakamın içinden en az 100 kişinin iş kurmasını hedefliyoruz" şeklinde konuştu.
 
Konuşmalardan sonra, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, KOSGEB Malatya Şube Müdürü Murat Seki, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yardımcısı Murat Tokmak ve yönetim kurulu üyesi Selim Pala tarafından, kursa katılanlara sertifikaları verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız