SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş Makineleri Alındı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:30:02
İş Makineleri Alındı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Özel İdaresi makine parkını güçlendirerek, 2 dozeri hizmete sundu. 

Yeni iş makinelerinin devir teslim töreni İl Özel İdaresi yerleşke alanı içinde yapılırken, törene; Vali Vasip Şahin, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, il encümen üyeleri, sendika temsilcileri, birim daire müdürleri ve çalışanlar katıldı. Programda, bir konuşma yaparak yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Kaya, "Kurumumuz makine parkı alanında toplam 253 adet araç bulunmaktadır. Mülga Köy Hizmetleri Müdürlüğü döneminde alımı yapılan 1986 model 15 adet dozer, 2000 yılında alınan 2 adet dozer bulunmakta, yine 1986 yılında alınan 16 greyder yanında 2000 yılında da 8 adet greyder alımı yapılmıştır. Ortalama 26 yaşında olan bu araçların birçoğunun ekonomik ömrünü tamamlamış durumda olduğunu, bu araçların yıllık yedek parça değişimi ve yakıt tüketimi maliyetinin fazla olması nedeniyle ekonomik olmaktan çıktığı görülmekte. Bu nedenle idaremiz makine parkını güçlendirmek amacıyla valimizin desteği ve il genel meclisinin kararı ile 5 adet greyder alımı yanında 2 adet dozer alımı yapılmıştır. 2012 yılı içerisinde 3 milyon 500 bin TL borçlandık. Devlet malzeme ofisi aracılığıyla bu araçları satın aldık. Bugün burada 2 adet greyderimizin hizmete sunumu için devri teslimini yapmaktayız. Bu araçların alımı ile makine parkımız güçlenmiş olacak. Allah hayırlı etsin diyorum" ifadelerini kullandı.

Makine parkında kurban kesimi de yapıldıktan sonra işletme gezilerek, gelen misafirlere ikramda bulunuldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız