SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş Makinesi Bahçeye Daldı: 1 Ölü 3 Yaralı

0
Güncellendi - 2018-09-04 17:24:03
İş Makinesi Bahçeye Daldı: 1 Ölü 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

'ÇOCUK SÜRÜYORDU' İDDİASI.. Malatya'da sürücüsünün kontrolu kaybettiği iş makinesinin evin bahçesine  girmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Olay, Dilek- Başpınar mahallesinde meydana geldi. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin taşeronlarından birine ait olan ve belediye hizmetlerinde kullanılan,  34001210926 plakalı kepçe, kontrolden çıkarak mahallede bir evin bahçesine girdi. Kazada, oğlunun evine misafirliğe geldiği öğrenilen Adile Yiğit (68) kepçenin altında kaldı. Adile Yiğit olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu Alper, gelini Necla ve 4 yaşındaki torunu Muhammed Yiğit yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine AFAD, UMKE, 112 sağlık görevlileriyle, jandarma ekipleri yönlendirildi. Yaralılar, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Necla Yiğit'in durumunun ağır olduğunu öğrenildi.

Adile Yiğit'in cenazesi jandarma olay yeri inceleme ekipleri ve savcının yaptığı incelemenin ardından otopsi için Adlı Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Bu arada görgü tanıkları, kazadan sonra sürücü kabininde iki kişinin bulunduğu kepçeyi sürdüğünü iddia ettikleri bir çocuğun olay yerinden kaçtığını söylediler. Jandarma ekipleri görgü tanıklarının da ifadeleri doğrultusunda kepçeyi kimin sürdüğünü belirlemek için soruşturma başlattı.

Kazanın ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat da, olay yerine gelerek yetkililerden kazayla ilgili bilgiler aldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Mustafa (5 yıl önce)
    Belediyenin tașeron firmaları denetleyen mekanizması var mı?illa sikayetle mi bu islerin yurumesi gerekiyor.liyakatsız insanlar bu isleri yapiyor..sikayet ediyosun 2 ay sonra bi yazi geliyor..sonuc hicbise yapilmiyor..Bu örnek belediyeyle alakali olan..bir de elektrik dogalgaz islerinin taserinlari var..adamlarin duzgun is yaltigi yok..yaptiklari isler seneyi tamamlamadan darmadagin oluyor..Rabbim ölen teyzemize rahmet etsin..kim sucluysa cezalandirilsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • kepceci (5 yıl önce)
    bende kepceciyim yorum yapan arkadaşlar söluoda bu kepce stop ettimi fren direksiyon olmuyor belkide stop etti durduramadı hemen yorum yapmayı biliyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • bilen kişi (5 yıl önce)kepceci isimli kullanıcı yorumuna
    dövmelimisin sende ayak ayak üstüne atıpmı çalışıyosun kepçede yoksa normalmi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Sahin marka arabalari nasil suruyorlar hizli slmdl tip genclik bu makinalari aynen o sekil suruyorlar bide artisler
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET KOTAN (5 yıl önce)
    şehir içi ve dışında ,rastladığım her kepçe ye özel arabamla yetişemem.. ne cesaret..korkunç sürat kontrol yapılmadıkları belli...belki de ödül alıyorlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş44 (5 yıl önce)AHMET KOTAN isimli kullanıcı yorumuna
    Öncelikle hayatını kaybeden merhumeye Allah C.C. dan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Bir gün TÖTM'e gidiyorum süratim 90-100 arası arkamdan bir kamyon geliyor göreceksiniz resmen beni zorluyor 120-130 ile gitmem için. Zaten TOKİ yoluna diyecek yok Kamyon otobanına dönmüş. Belediyeye ait çöp toplama kamyonu (TOKİ Bölgesi) sabahları o çöp arabasından çıkan müzik sesi artı çöp toplayıcılarının küfürlü konuşmaları hem de yüksek ses ile az insanda sıkılma ar olur sayın başkanım bunları temizleyin artık şu kurumlardan.
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (5 yıl önce)
    Açıkça söylüyorum belediye ve maskideki kepçe operatör değil bence onlar kepçeci doğru sürün kepçelerinizi yüksek sesde mahlelerde müzik dinleme ellerinde telofon araç kullanma bide vücutlarında dövmeler çok ayıp olmaz böyle birde çok hızlı sürüyorlar artı .. eski köy hizmetleri operatörlerinde bir disiplin vardı ...burda başkanlara duyrulur
    0
    0
    Yanıtla
  • TOPRAK (5 yıl önce)
    İs makinesi oyuncak değildir.Kullanması tatlı kazası ölüm getirir.
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (5 yıl önce)
    Geçen çöp arabası çöp işçisini arka basamak üzerinde iken anarya götürüp elektrik ditrğine vurdu kırılan direkle araç arasında yaralı işçiyi zor çıkardık.Allahtan teller tam yere düşmedi..Alın kardeşim eş dost akraba affedersiniz merkep sürmeyi bilmeyenler şöfrlük ediyor.şehir içinde cirit atıyor.Siz siz olun bunlara düvenmeyin ve dikkat edin kepçesi,kamyonu çöp arabası bunlar vatandaşı adam yerinee saymıyorlar.Öyle olmazsa çocuğun kepçe üzerinde ne işi var?..Bence yanındaki kazayı üstlenir bir kısa rapor ertesi gün gene canavar yollara revan olur.Yazık kadıncağıza.Allah rahmet eylesin..Zor bir durum.
    0
    0
    Yanıtla
  • bır malatya sevdalısı (5 yıl önce)
    buyuksehır beledıyesı kepcelerı sehri ıcındekı hızlarına son model arabamla yetısemıyorum ilgili amirler müdürler bunuda bilerek uyarı yapmıyorlar her cahili böyle işe alıyorlar memlekette bır olay olunca can kaybı oluncaya ahlar vahlar alıp gıdıyor ölen olana oluyor hayırdır orası ralli bölgesimi kardeşim işini yap adam gibi evine git aha can gitti getirsin bakalım buna göz yumanlar belediyenın ne otobuslerı ne iş makıneleri nede araçları hiçbirinin kurallara uymadığının bır kanıtı bu hız yapan suruculerı iki defa uyar sonra kaldır at işten kardeşim mecburmuşuz bunlarla iş yapmaya kural ihlali yapan kişiyi üç defa yatımı kaldır at yada her şikayeti değerlendir cezalandır bu ölen sizin ailenizde olabilirdi bunadamı göz yumacaksınız
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaPlatformu. (5 yıl önce)
    İlk resimde kepçenin camında malatya büyükşehir belediyesi yazıyor. . . ! ! !
    0
    0
    Yanıtla