SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İş Merkezi Yaptıracağız"

A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya milletvekili Mustafa Şahin, partinin bazı yöneticileriyle birlikte Vakıflar Malatya Bölge Müdürü Yakup Aktürk'ü ziyaret etti. 
 
Ziyaret sırasında konuşan milletvekili Şahin, "Ecdat yadigarı eserler iktidarımız döneminde ayağa kaldırılmaya başladı. Eserlerimizin çarçur edildiği dönemler geride kaldı. Ecdat yadigarı emanetlerimiz restore edilmeye başlandı. AK Parti ikdarları döneminde tarihi yapılarımzla ilgili birçok çalışma yapıldı" dedi. 
 
BDP'nin kongresinde yapılanlara da tepki gösteren Şahin, "Bugüne kadar kan üzerinde nemalanan partiler direk ve indirek destekleyenler var. Genel başkanları sınır birliklerine destek ve moral vermeye gittiler. Eğer samimilerse, teröre destek verenlerle aralarında ciddi set koymalılar" ifadelerini kullandı. 
 
Şahin, her türlü engellemelere rağmen demokratik süreci en iyi şekilde tamamlayacaklarını kaydetti. 
 
Vakıflar Malatya Bölge Müdürü Yakup Aktürk ise, "İçinde bulunduğumuz parselde yeni iş merkezi düyünüyoruz. 5 dönümlük alanda yeni iş merkezi yapacağız. Hizmet binamızı başka mekana taşıyacağız"dedi. Yaptıkları hizmetleri de anlatan Aktürk, "Malatya'da, 115 muhtaç kişiye maaş veriyoruz. 83 öğrenciye burs veriyoruz. Bölgede ise 717 aileye 2 bin 250 kişiye kuru gıda 179 kişiye muhtaç aylağı 181 öğrenciye de burs veriyoruz. 2010 yılın da Battagazi ilçesi Kaharan Cami, Malatya merkez Sögütlü Cami ihalesi yapıldı. Yer teslimi yapıldı. Problem giderilirse çalışma başlayacak. Akçadağ merkez cami, Tunceli ve Elazığ'da eserlerin onarımı sürüyor. 2012 yılında ise Malatya merkez Hacı İlyas Cami, Arapgir Mirliva Camii, Darende Hacı Derviş Cami, merkez Yeşilyurt Cami 'yi ayağa kaldıracağız" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız