SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş Merkezi'ne 15 Milyon TL Teklif

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:00:16
İş Merkezi'ne 15 Milyon TL Teklif
A- A+ PAYLAŞ

 İl Özel İdaresi’nin kapanmasıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne geçen Akpınar girişindeki Özel İdare İş Merkezi’nin satışı Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edildi. 

Düzenlenen ihalede iş merkezinin tamamı için 15 milyon TL’lik teklif verildi. Büyükşehir Belediyesi Encümen Kurulu’nun ihale komisyonunu oluşturduğu ve Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Nacar’ın komisyon başkanlığını yaptığı ihaleye tek firma katıldı.

14 milyon 500 bin TL muhammen bedelli ihaleye katılan LC Waikiki Mağazacılık Hizmetleri Ticaret A.Ş, kapalı zarfta 14 milyon 510 bin TL’lik teklif verdi. İhalenin pazarlık bölümünde Encümen kurulu, firmadan teklifi artırmasını istedi. İlk olarak 10 bin TL’lik artış yapan firma yetkilisi Deniz Çiçek, pazarlık sonucu 14 milyon 750 bin TL’ye kadar teklifini yükseltti. Encümen Kurulu’nun teklifi daha da artırmasını istemesi üzerine pazarlığa bir süre ara verildi. Verilen aranın ardından firma tarafından teklifin 15 milyon TL’ye yükseltildiği açıklandı.

Firma yetkilisi Deniz Çiçek, yaptığı açıklamada, ihalenin kesinleşmesiyle ödemeyi peşin olarak yapacaklarını ve mevcut Özel İdare İş Merkezi’ni yıkarak yerine daha kullanışlı bir proje uygulayacaklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Nacar, ilgili mevzuat çerçevesinde satış ihalesini gerçekleştirdiklerini açıklayarak, verilen teklifi Büyükşehir Belediye Başkanı’na sunacaklarını, onaylanması halinde ihalenin kesinleşeceğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız