SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İş Penaltılara Kaldı!..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Erhaç Havaalanı’ndaki genişletme ve onarım çalışmaları, milletvekilinin "bitecek" dediği ikinci uzatma süresinde de tamamlanamayınca, bu durum “İş penaltılara kaldı!..” esprilerine neden oldu.

Erhaç Havaalanı terminal binasının genişletilmesi çalışmalarının yanı sıra pist onarım ve genişletme çalışmaları ile ilgili olarak 14 Mart tarihinde bir açıklama yapan AKP milletvekili Öznur Çalık, terminal binasının 28 Haziran’da tamamlanacağını bildirmişti.

Aynı zamanda trafiğe açık olduğu için yolcuların büyük güçlükler çektiği havaalanındaki çalışmalar milletvekilinin belirttiği bu sürede tamamlanamazken, Çalık 11 Ağustos’ta bir açıklama daha yapıp, havaalanındaki çalışmaların bazı bölümlerinin 28 Ağustos’ta, tüm çalışmaların ise 15 Eylül’de tamamlanacağını bildirmişti. Çalık, açıklamasında 28 Ağustos’ta terminal binasının açılacağı iddiasında bulunmuştu.

Milletvekilinin verdiği sürelere rağmen, havaalanı terminal binasındaki çalışmalar 28 Ağustos’ta da tamamlanamadı. Yolcular yine havaalanı terminal binasına uzakta araçlarını parkederek, binaya bagajlarını yaklaşık 100 metre civarında bir mesafeyi katederek ulaşmaya çalışıyorlar. Ayrıca, havaalanının apron bölümünde de geçtiğimiz günlerde çalışmalara başlandığı için, yolcular, pist başında parkeden uçaklara, aprondan otobüslerle taşınıyor.

FOTOĞRAF: Milletvekilinin verdiği ikinci uzatma süresinde de tamamlanamayan havaalanı terminal binasında 31 Ağustos Salı gecesi çekildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız