SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş Platformundan Ortak Tepki

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İş Dünyası Platformu, PKK'nın askerlere ve İsrail'in de Gazze'ye yardım götüren gemilere saldırması olaylarına tepki gösterdi.

Malatya İş Dünyası Platformu'nu oluşturan TSO Başkanı H.Hüseyin ERKOÇ, ESOB Başkanı Şevket Keskin, Ticaret Borsası Başkanı Tahir Kalaycıoğlu, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, Malatya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır Atlaş, Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, MÜSİAD başkanı Namık Şahin, MAKİAD başkanı Ömer Nalçacı, MASİAD Başkanı İbrahim Güngör ve ASKON Başkanı Ömer Çakmak'ın imzası ile yayınlanan ortak açıklama şu şekilde:

"Ülkemizin ve Milletimizin birlik ve beraberliğine karşı olan hain terör örgütü bir kez daha kanlı yüzünü gösterdi. İskenderun' da Türk silahlı kuvvetlerimize yapılan hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Şehitlerimize Allahtan rahmet yaralılara acil şifalar diler, Milletimize ve Türk silahlı kuvvetlerimize başsağlığı dileriz.

Günlerdir Gazze'yi havadan, karadan, denizden kuşatan ve bombalayan İsrail Devleti bu yetmiyormuş gibi şimdide Yapılan insani yardımları engelliyor.

Uluslararası hukuku ihlal ediyor ve insanlık suçu işliyor. Gazze'de öldürülen çocukların dünyaya yansıyan görüntüleri yüreğimizi yakıyor, uykularımızı bölüyor.

İnsanı Yardım gemisinde yer alan ve bu yolda Şehit düşenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar dileriz. Bizler bu insanlık suçuna ortak olmak istemeyen herkesi katliam duruncaya kadar Filistin için Gazze'ye ses vermeye ve tüm ülkeleri de İsrail'e dur demeye çağırıyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız