SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

0
Güncellendi - 2016-02-05 18:56:17
İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeline yönelik iş sağlığı ve güvenliği konularında gerekli bilgileri aktarmak üzere " İş Sağlığı ve Güvenliği" konulu eğitim semineri düzenledi.

Barguzu Ortaokulu toplantı salonunda düzenlenen seminere Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Güvenlik Uzmanı Mehmet İnce, Park ve Bahçeler Müdürlüğü İdarecileri ve personeller katıldı.

Seminerde kısa bir konuşma yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğünden sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, personellerin sağlığı ve güvenliğine her zaman önem verdiklerini söyledi.

"ÇOK MUKADDES BİR İŞ YAPIYORSUNUZ"

Eğitim seminerleri sayesinde personellerin gerekli konularda bilinçlendiğini belirten Başkan Yardımcısı Güner, " İş kazalarını önlemek, acil durumlarda nelerin yapılması gerektiği, verimli çalışma metotları ve genel iş güvenliği hakkında personellerimizin bilinçlenmesi için eğitim seminerlerine devam ediyoruz” dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünün bugüne kadar başarılı işler yaptığından bahseden Başkan Yardımcısı Güner," Bugüne kadar yaptığınız çalışmalardan dolayı hepinizi tebrik ediyorum.Yeşilyurt Belediyesi olarak hizmetlerin halka ulaşmasında kaliteden asla ödün vermiyoruz, sizler de bu kaliteyi yakalamak için gayretli çalışıyorsunuz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü olarak bugüne kadar 55 parkın hizmete girmesinde büyük emek sarfettiniz.Yaptığınız işi asla küçümsemeyin; çünkü yaptığınız iş hem mukaddes hem de bu şehrin güzelleşmesine yönelik ciddi mesai harcıyorsunuz. Bu işlerle uğraşan insanların yüreği yufka olur. Sahada ve büroda çalışan tüm personellerimize teşekkür ediyorum"dedi.

"PERSONELİMİZİN SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HERŞEYDEN ÖNEMLİDİR"

Pano01tHedeflerinin Yeşilyurt'u daha güzel ve yeşil bir görüntüye ulaştırmak olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Güner "İlçemizin geleceğiyle ilgili hedeflerin hayata geçmesi noktasında hep birlikte çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bizler sürekli sizlerin yanında ve destekçiniz olacağız. Çalışmalarınızda yolaçan olacağız. Getireceğiniz projeler ve ürettiğiniz düşüncelerin gerçeğe dönüşmesi için Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ve bizler elimizden gelen tüm desteği vereceğiz.Bunun için kendinize özgü ve has üretimler yapmanızı bekliyoruz, farkındalık yaratmak burdan geçer. Kendinizi küçümseyip kenarda durursanız asla başarılı olamazsınız.Ağaç diken arkadaşımız da, kilit taşı döşeyen arkadaşımız da ,çim biçen arkadaşımız da bizim için aynı değere sahiptir. Yaptığınız işle doğayı koruyorsunuz, yeşili sahipleniyorsunuz ve Yeşilyurt Belediyesi'nin görünen yüzü oluyorsunuz. Bu işleri yaparken en önemlisi kendi sağlığınızı ve güvenliğinizi korumanızdır, işi bugün veya yarın yapabilirsiniz, güvenli ortamlarda çalışmanız için üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getirmeye gayret ediyoruz" dedi.

A Sınıf Güvenlik Uzmanı Mehmet İnce tarafından verilen seminerde, iş sağlığı ve güvenliği genel kuralları, işyeri temizliği ve düzeni, ergonomi güvenlik ve sağlık işaretleri, kişisel koruyucu donanımın kullanımı, meslek hastalıklarının sebepleri, biyolojik risk etmenleri, ilk yardım ve kurtarma, parlama, patlama, yangın ve yangından korunma, elektrik tehlikeleri riskleri ve önlemleri, iş kazalarının sebepleri, iş hijyeni, kaza ve yaralanma sebepleri ile korunma prensipleri ve tekniklerinin uygulanmasından örnekler verilerek, katılımcılar bilgilendirildi.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız