SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İş Üstünde' Uyuyunca!.

A- A+ PAYLAŞ

Hırsızlık amacıyla girdiği otolara zarar verdiği de saptanan 22 yaşındaki şahıs, son olarak girdiği bir otonun içerisinde uyurken yakalandı. Bu şahıs yakalandıktan sonra, birçok olayın aydınlatıldığı bildirildi.

Polisten edinilen bilgiye göre; 02.30 sıralarında B.Mustafapaşa Mahallesi’nde park halinde olan 68 yaşındaki A.D.’ye ait 44..412 plakalı otonun sağ ön koltuğunda bir şahsın yatmakta olduğu belirlendi. Polis, 22 yaşındaki C.D. adlı şahsı bu otonun içerisinde uyurken tornavida ile birlikte yakaladı.

Bu şahsın yapılan sorgulamasında; Ocak ayında Başharık Mahallesi’nde 47 yaşındaki C.K. adlı şahsa ait otonun teybini çaldığı, yine B.Mustafapaşa Mahallesi’nde 35 yaşındaki G.G.’ye ait 44..998, 54 yaşındaki V.T.’ye ait 44..950 ve 39 yaşındaki V.D.’ye ait 44..336 plakalı otolara lastiklerini keserek zarar verdiği, yine aynı mahallede 56 yaşındaki R.D.’ye ait 44..776 ve 48 yaşındaki Y.A.K.’ye ait 44..412 plakalı otolardan hırsızlık yapıp, bu araçlara zarar verdiği saptandı. Adliyeye verilen C.D. tutuklandı.

Bu arada, Yeşiltepe Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde 03.00 sıralarında devriye görevi yapmakta olan polis ekibi, 44..072 plakalı otonun bagaj kapağını açık görünce şüphelendi ve kontrol etmek isterken, aracın arkasından çıkarak kaçmak isteyen 21 yaşındaki V.A., 19 yaşındaki M.C., 19 yaşındaki C.A., 15 yaşındaki S.K. ve 20 yaşındaki K.T. yakalandılar. Adliyeye verilen zanlılar serbest bırakıldı.

Yeni Sanayi Sitesi’nde bir atölyele tamir için bırakılmış olan 44..478 plakalı Renault 11 TXE marka otonun çalındığı bildirildi. İşyeri sahibinin 46 yaşındaki kardeşi İ.Ş., komşu esnafların kendisini arayarak, uzun süredir dükkanda olan otoyu göremediklerini söylemeleri üzerine yaptığı kontrolda aracın çalındığını anladığını bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

Turgut Özal Mahallesi’nde park halinde olan 34 yaşındaki M.M.T.’ye ait 44..067 plakalı otonun sağ ön kapı camını kırarak zarar veren şahıs ya da şahısların belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız