SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İş ve Aş Sağlayacak'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Akçadağ ilçesinde yeni bir mermer tabakasının daha bulunduğunu belirterek, "Akçadağ ilçemizde yapılacak Mehmer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi iş ve aş sağlayacak" dedi.

Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Sultansuyu Tarım İşletme Tesisleri’nde verilen iftar yemeğine katıldı. Ölmeztoprak, iftar yemeğinde, Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, Akçadağ Bahri Belde Belediye Başkanı Hüseyin Çapar, İl Genel Meclis Başkanı Abdurrahman Atay, İl Genel Meclis üyesi Ahmet Yılmaz, ilçe köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş ile bir araya geldi. Milletvekili Ölmeztoprak, 28 Mart 2009 yılı yerel seçim tarihine az bir süreç kaldığını belirterek, "Bu milletin istediği, memnun olacağı belde ve belediye başkan adayları AK Partimizden aday olacaktır" dedi.

Akçadağ ilçesinde kurulacak olan Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi ile ilgili olarak Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporunun bitme aşamasına gelindiğini, şu anda sondaj raporlarının beklenildiğini dile getiren Ölmeztoprak, Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin iş ve aş sağlayacağını, Malatya ve ülke ekonomisine girdisinin fazla olacağını,Akçadağ ilçesinin mermer yatakları bakımından zengin olduğunu ve Akçadağ Fatih Köyü civarlarında yeni bir mermer tabakasının da bulunduğunu belirtti.

Şu ana kadar gezdiği ilçe ve beldelerde kuraklık ve sulama suyu problemi yaşamayan tek beldenin, Akçadağ ilçesi Bahri Beldesi olduğunu belirten Ölmeztoprak, "Bu beldemizin insanları belediyelerinden toplu sondaj vurulmasını zamanında talep etmiş ve uygulamaya konulmuş,şu anda da hiçbir sulama suyu sıkıntısı çekmemektedir" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Ölmeztoprak, AKP İktidarının Malatya'ya yaptığı ve yapacağı hizmetler hakkında hazırladığı Malatya'ya Bakış Çalışma Raporu’nu Belediye başkanları ve muhtarlara takdim etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız