SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İş ve Aş Sağlayacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde kurulacak olan Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesi ile ilgili olarak Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) toplantısı gerçekleştirildi.

İlçenin Öğretmenevi Salonu'nda düzenlenen ÇED toplantısına, Akçadağ Kaymakamı Yüksel Kara, AKP Malatya milletvekillerinden Mücahit Fındıklı, Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü ÇED ve Planlama Şube Müdürü Şevket Bozdağ, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile davetliler katıldı.

Toplantıda konuşma yapan milletvekili Mücahit Fındıklı, bu projeye ilçe halkını da dahil etmek istediklerini belirterek, Akçadağ'a hayvansal yetiştirme organize sanayisi de kurmayı düşündüklerini söyledi. Fındıklı, Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin iş ve aş sağlayacağını, Malatya ve ülke ekonomisine girdisinin fazla olacağını kaydetti.

Akçadağ Kaymakamı Yüksel Kara ise ilçenin sanayileşerek büyüme hedefini yakalayacağını ifade ederken, İl Çevre ve Orman Müdürlüğü ÇED ve Planlama Şube Müdürü Şevket Bozdağ da, bu çalışma hakkında bilgiler verdi.

Akçadağ Belediye Başkanı İbrahim Koşar, ilçenin son dönemde sanayileşme alanında gelişmekte olduğunu anlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız