SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş Yerine Sopalı Saldırı

0
Güncellendi - 2019-09-05 03:53:21
İş Yerine Sopalı Saldırı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir iş yerine 4 kişilik bir grup beyzbol sopaları ile baskın düzenlendi. İş yeri sahiplerinin karşılık vermesi üzerine olay yerinden kaçmaya çalışan şüphelilerden birinin kaçarken bacağını kırıldı.

İha'nın haberine göre; olay, Atatürk (Kışla) Caddesi üzerinde bulunan bir iş hanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ellerinde beyzbol sopları bulunan 4 kişilik bir grup bir iş yerine saldırdı. İş yeri sahiplerinin karşılık vermesi üzerine olay yerinden kaçmaya çalışan şahıslardan biri 2'nci kattan aşağı atladı. 1'inci kattaki iş yeri saçakları üzerine düşen 47 yaşındaki M.B.'nin bacağı kırılırken şahsın yardım çığlıkları üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye merdiveni yardımıyla bulunduğu yerden alınan M.B. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

AA ise, M.B.'nin hasımlarının saldırısı sırasında pencereden aşağıya düştüğü bilgisine yer verdi.

İş yerinde polis ekiplerince inceleme yapılırken olaya karıştığı belirlenen 1 kişi Halep Caddesi'nde gözaltına alındı. Cadde üzerinde araştırma yapan polis ekipleri biri uzun namlulu olmak üzere 2 silah ele geçirdi.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Mücahid (4 yıl önce)
    Doğu ne alaka suriyeli dersen anlarım doğulular ne yapmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Mücahid (4 yıl önce)
    Doğunun insanları ne alaka
    0
    0
    Yanıtla
  • saçma (4 yıl önce)
    Cadde üzerinde araştırma yapan polis ekipleri biri uzun namlulu olmak üzere 2 silah ele geçirdi.nu cümleyi anlamak için ne olmak gerekir?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hacı Ahmet (4 yıl önce)
    Doğunun Teksas'ı.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (4 yıl önce)
    ORADAN BURADAN NE İDÜĞÜ BELLİ OLMAYAN KİM VARSA MALATYA YA AKIN ETTİLER , ESKİ MALATYA BÖYLEMİYDİ , GENÇLİĞİMİZDE YOLDA YÜRÜRKEN SİGARA İÇMEYE ÇEKİNİRDİK , ŞİMDİ NE AHLAK NE HAYA KALMADI ŞEHİRDE , HERGÜN SİLAHLI BICAKLI KAVGALAR , SOKAKLARDA MAHALLELERDE HUZUR KALMADI, YAZIK BU ŞEHRE .
    0
    0
    Yanıtla
  • Cok dogru söylüyorsun kardeşim
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdoğan (4 yıl önce)
    Malatya ne yapsın Doğunun bütün güzel insanları buraya doldu Malatyalı Malatyada yabancı kaldı üstelik bir de Suriyelimiz oldu tadından yenmez bir şehir olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı coni (4 yıl önce)
    Malatyalı yapmaz bu işleri yapsa yapsa yabancı illerde gelenler yapmıştır
    0
    0
    Yanıtla
  • Adıyamanlı muhammed (4 yıl önce)
    Nasıl bir acayip şehir oldu malatya istanbulda bile bukadar olay olmuyor
    0
    0
    Yanıtla