SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İş Yerini Basıp Öldüresiye Dövdüler

0
Güncellendi - 2019-10-14 04:40:41
İş Yerini Basıp Öldüresiye Dövdüler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir iş yerini basan saldırganlar, iş yeri sahibi ve çalışanlarını öldüresiye dövdü. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre olay, Halep Caddesi’nde meydana geldi. Cuma günü öğlen saatlerinde meydana gelen olayda bir grup saldırgan, elektronik eşya satan bir mağazaya girdi. Saldırganlar, önce iş yeri sahibi ardından da çalışanlara saldırdı. Bu sırada kavgayı ayırmak için araya giren kadın çalışanda, saldırganların hedefi oldu. Yüzüne darbe alan kadın çalışan, büyük bir şok yaşarken, iş yerini terk ederek, camın arkasından olanları korkulu gözlerle izledi.

İş yerinde terör estiren saldırganlar, iş yeri sahibi ve çalışanları öldüresiye dövdü. Bu sırada belindeki silahı çıkaran saldırganlardan birisi tehditler savururken, silahın dipçiğiyle iş yeri sahibinin kafasına defalarca vurdu. Saldırganlar olay sonrası iş yerinden hızlıca uzaklaşırken, iş yeri sahibi ise kanlar içerisinde yere yığıldı.

Saldırganlar iş yerindeki malzemelere de zarar verirken, 1’i ağır 5 kişi yaralandı.

İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • EROL (4 yıl önce)
    Doğru
    0
    0
    Yanıtla
  • Karakoc (4 yıl önce)
    ya haber yapionuzda mevzu neymis insan onu yazar
    0
    0
    Yanıtla
  • Gürkan (4 yıl önce)
    çok merak ediyom. haneye tecavüz suçunun sonu neden serbest kalmak. anayasa değiştide bizimmi haberımız yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Konurr (4 yıl önce)
    Metruk binalarda, mezarlıklarda,iş hanlarında hap ve uyuşturucu satılmakta,sosyal yardımlaşma dernekleri adı altında işlev gören çoğu yerde kumar oynatilmakta, bazı oteller fuhuşa aracılık yapmakta, 2 gün cezaevinde yatıp çıkan bazı serseriler mafyacilik oynamakta..MALATYAMIZIN EN ONEMLI SORUNU ASAYIS.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (4 yıl önce)
    Ne biçim bir memleket oldu.Bir çay ocağına oturup çay içemiyoruz.Adam geliyor bıçaklıyor,belinde tabanca sıkıyor,tehdit ediyor,para istiyor.Şu halimize bakın.Utanılacak bir haldeyiz.Yazıklar olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Ceza yok yapanın yanına kar..ondan sonra herkes kendi adaletini yaratmaya çalışıyor. Dükkanı basılan da dükkanını bu hale getirene saldıracak ortalık savaş alanı toplumun huzurunun temeli adalettir. Gecikme eli, yumuşatılmamalı, af diye bişey olmamalı. Gerektiğinde idam geri gelmeli teröre tacize tecavüze uyuşturucu satıcısına idam geri gelmeli bak ozaman şehri huzur nasıl oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • DONDURMACI (4 yıl önce)
    BÜYÜTMEYIN CANIM SIZDE ÖNEMLI BIŞEY DEĞİL MALATYADA HERGÜN OLAN OLAĞAN OLAYLARDAN BIRISI HARAÇ MERAÇ İŞİ İŞ YERI SAHIBI HARAÇ VERMEK ISTEMEMİŞ OLAY BU DIYORLAR GÜVENLIKTE ALIŞTI ARTIK ÖNEMSEMIYOR BU IÇ TERÖR DEĞİLDE NE ITALYADA MAFYA BITTI BU ÇETELER MALATYADA DÜKAN ACTILAR
    0
    0
    Yanıtla
  • yıldırım (4 yıl önce)
    malatya haber sitelerini okuyun her gün bıçaklı ve silahlı kavga.. yaa arkadaş bu kadar vurdum duymaz olunmaz.. eskide kamara yoktu yapanların arkasına kar kalıyodu. şimdi herşey kamarada belli. yapanlar belli.. neden yapanlar serbest kalıyo neden ciddi yaptırımlar olmuyo. adam biliyo ne yaparsam yapam. ya serbest kalacam yada en fazla üç gün yatarım diyo. hiç kimseden korkmadan olay işliyor. elin avrupasında trafik ihlali yapan kişiye dur ihlali ne uymuyosa polis sıkıyor.. biz de sıkalım demiyoruz bunu yapanlara işkence veya kötü muamele yapılsın demiyoruz.. ama hiç olmazsa 5-6. ay içerde yatsın.. sicili hiç olmazsa bozulsun. bari bu yaptırım olsun.. hemen serbest kalmasın veya üç beş gün yatıp çıkmasın
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Huzur şehri Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    Adamların hepsi serbest kaldı..sonra diyorlarki esnafı haraca bağladılar, esnaf bu insanlara gereken yapılmadığı için korkusundan harac veriyor, umudumuz yeni emniyet müdürü..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (4 yıl önce)
    Olay olalı 10 gün oldu günaydın. Yapanlarda serbest kaldı...
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (4 yıl önce)
    Dağ başımı burası? Her sinirlenen kavga eden dükkan ev mi basacak?
    0
    0
    Yanıtla
  • alican (4 yıl önce)
    Esnaf devletin bel direğidir.Esnafını koruyamayan devletin ayakta kalması mucizedir.Gidişat onu gösteriyor..Namuslu insanlar kan revan namusszların cirit attığı,keyif çattığı bir devlet düşünüemiyoruz..Bu gün sen yarın korkudan sesi çıkmayan ben olurum..Bu işler böyle yürüyor demekki?.İş yeri açmaya korkar olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • uysal (4 yıl önce)
    doğunun texas ı
    0
    0
    Yanıtla