SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İsabetli Karar Vermişiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:58:12
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, "Kazanmamız gereken bir maçtı. İyi oynadık ve deplasmanda galip geldik. Önemli bir 3 puan aldık" dedi.

Giresunspor maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan Gevrek, zorlu deplasmandan önemli bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Gevrek, sezon başından beri 'iyi bir takım' olduklarını söylediklerini anımsatarak, "Sezon başında bu takımı yaparken, bizi iyi temsil edecek futbolcuları kadromuza kattığımızı söylemiştik. Bu formayı iyi temsil edecek futbolcularla anlaştık. Bu noktada her zaman 'iyi bir takım' olduğumuzu söylüyorduk" dedi. 

Futbolda bazen uyuşmazlıkların olabileceğini dile getiren Gevrek, "Futbolda bazı dönemlerde uyuşmazlılar yaşanabiliyor, bizde yaşadık. Yücel İldiz hocamızla yollarımızı ayırdık. Bu noktada isimli hoca yerine bize daha faydalı olacak isimlerin üzerinde durduk. Yönetim olarak İrfan Buz üzerinde karar kıldık. Giresunspor maçında da gördük ki, isabetli bir karar vermişiz" ifadelerini kullandı. 

Gevrek, önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, şunları söyledi: 

"Futbolcularımız öz güvenlerini yeniden kazanıp, zorlu bir deplasmandan galibiyetle döndüler. Teknik heyetimiz ve futbolcularımızı aldıkları galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Futbolcularımızın aldıkları galibiyetle 'bu ligde bizde varız' demeleri oldukça önemliydi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız