SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşadamı Belediye Başkanı Okul Yaptıracak

0
Güncellendi - 2016-10-27 18:40:43
İşadamı Belediye Başkanı Okul Yaptıracak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinin Belediye Başkanı Vahap Küçük'ün yaptıracağı 16 derslikli anadolu kız imam hatip lisesinin protokolü törenle imzalandı.

Malatya Valisi Mustafa Toprak, valilik toplantı salonundaki törende yaptığı konuşmada, aynı zamanda ilçe belediye başkanı olan hayırsever iş adamı Küçük'e teşekkür etti.

Hayırseverlik noktasında Küçük'ün ilçede çeşitli protokoller ile eğitim ve sağlık binaları yaptırdığını belirten Toprak, bugün de Küçük'ün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği söz ve talebin gereği olarak protokolün imzalandığını ifade etti.

Okulun adının "Doğanşehir Hüsne Küçük Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi" olacağını aktaran Toprak, 16 derslikli okulun yüzde 51'lik kısmını hayırsever Küçük'ün yaptıracağını kaydetti.

Hayırsever Küçük ve ailesine teşekkür eden Vali Toprak, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Kentteki eğitim ve öğretim faaliyetlerinin yoğunlaştırılması, hem nitelik hem de nicelik olarak artırılması temel hedefimiz. Sayın Başbakanımız 2019'a kadar ikili eğitim kuruluşlarının tekli eğitime dönmesiyle ilgili hedef belirtti. Biz de bu hedefi tutturmak için yoğun bir gayret sarf ediyoruz. 2019'a kadar tekli eğitime dönmemiz için 26 okul, 282 dersliğe ihtiyacımız var. Biz, 2019'a varmadan Malatya'da tekli eğitime geçebileceğimizi düşünüyoruz. Vahap Küçük'e yardımseverliğin, hayırseverliğin güzel bir örneği olan ve birlikte gerçekleştireceğimiz 16 derslikli okulun yapılması için katkılarda dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel davranışın, 'ben de geride insanlığa faydalı olacak bir eser kazandırmak istiyorum' diyenlere de örnek teşkil etmesini diliyorum."

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde gerçekleştirdiği ziyarette, ilçeye kız imam hatip lisesi yapılmasını istediğini hatırlatarak, bugün okulun protokolü için burada olduklarını söyledi.

İlçeye anadolu kız imam hatip lisesi yapacaklarını belirten Küçük, "Allah izin verirse yardımlarımız her zaman sürecek. Yapacağımız okulun ilçemize hayırlı olsun." dedi.

Doğanşehir Kaymakamı Memiş İnan ise ilçede eğitim öğretimin büyük bir ivme kazandığını vurgulayarak, hayırseverlerin desteğinin başarıyı daha ileriye götürdüğünü ifade etti.

Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı da hayırsever Küçük'ün katkısıyla Doğanşehir ilçesine yapılacak okulun hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından 16 derslikli okulun protokolü imzalandı.

 AA

vahapküçük2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ramazan (7 yıl önce)
    hayırsever iş adamı sayın başkanım Allah yardımlarını kabul etsin. hayırbabası büyük adamsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezer (7 yıl önce)
    Özel idare iş hanı yanindaki iş hanına yıkım kararı çıkartan kim sn Vahap Küçük Hani LCW için aldığınız İl özel idare İshaninin yanindaki..Orda mağdur olan dükkan sahiplerinin hakkını verseniz okuldan daha çok hayira gecmezmi ?
    0
    0
    Yanıtla