SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşadamı Hemşehrimiz Süzer Vefat Etti

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı hayırsever işadamı hemşehrimiz Hasan Süzer, İstanbul'da vefat etti. İstanbul Pera Palas ve Malatya Altın Kayısı Oteli'nin de işletmecisi olan Süzer'in cenazesi, Salı günü İstanbul'da toprağa verilecek.

Aslen Akçadağ ilçesinin Güneşli Köyü'nden olan 79 yaşındaki Hasan Süzer'in, Pazar günü saat 15.30 sıralarında İstanbul'daki evinde rahatsızlandığı ve kaldırıldığı Çevre Hastanesi'nde saat 16.00 sıralarında vefat ettiği bildirildi.

Sonuncusu 23-24 Eylül tarihlerinde yapılan Akçadağ Kültür ve Sanat Festivali'nin sponsorlarından olan Süzer, İstanbul Pera Palas Oteli'nin yanı sıra Malatya'daki Altın Kayısı Oteli'nin işletmecisi idi.

En son, Akçadağ'daki festivalin yanı sıra, bu kapsamda daha önce vefat eden oğlu Cengizhan Süzer'in adının verildiği Ören Kasabası'ndaki caddenin açılışına katılan hayırsever işadamı Süzer, Malatya'daki çeşitli sosyal ve kültürel faaliyetlere de katkıda bulunuyordu.

Süzer'in cenazesinin 8 Kasım Salı günü Teşvikiye Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından kaldırılacağı ve Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR: (Üstte) Hayırsever işadamı hemşehrimiz Hasan Süzer, en son Akçadağ'daki Kültür ve Sanat Şenliği'ne katılmış, hemşehrileri tarafından coşkuyla karşılanmıştı. (Alttaki) Süzer (sol baştaki), aynı program kapsamında Akçadağ ilçesinin Ören Kasabası'nda yaptırılan ve merhum oğlu Cengizhan Süzer'in adının verildiği caddenin açılışına da, eşi İsmet hanım ve çocuklarından bazıları ile katılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız