SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşadamından İlçesine Okul

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Kuluncak İlçesi'nde devlet vatandaş işbirliği ile yaptırılan Celal Yenitur İlköğretim Okulu törenle eğitime açıldı.

İlçede düzenlenen törende konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, eğitimin önemini anlatarak, işadamlarını okul yapmaya çağırdı. Vali Daşöz, işadamlarının yaptırdığı okula harcadıkları parayı vergiden yüzde 100 düştüklerine de dikkat çekti.

Kuluncaklı işadamı Celal Yenitur, çocukluğunda Kuluncak'ta okul olmadığı için başka beldelere gitmek zorunda kaldığını ifade ederek, imkanı olanları okul yapmaya davet etti. "Ben ilçemde okuyamadım, bari yeni nesil okusun"diyen işadamı Yenitur, eğitimin önemini dile getirdi.

Yüzde 51'i Kuluncaklı işadamı Celal Yenitur tarafından karşılanan Celal Yenitur İlköğretim okulu'nun 12 derslikli olduğu ve 350 öğrencinin eğitim göreceği bildirildi.

Okulun açılışından sonra Vali Halil İbrahim Daşöz, okulun yapımına yüzde 51 katkıda bulunan işadamı Celal Yenitur'a plaket verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız