SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşadamından Köyüne Parke Yol

0
Güncellendi - 2016-11-24 02:04:46
İşadamından Köyüne Parke Yol
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da yaşayan Malatyalı iş adamı, Arguvan'ın Koçak Mahallesi (köyüne)'ne kilit parke taşı yaptırdı.

İş adamı Erdem Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, rahmetli babasının işinden dolayı üç yaşında ilçeden ayrıldığını ve yıllar sonra doğduğu yerlere ziyarete geldiğini belirtti.

Hala İstanbul'da yaşadığını ve babasının vasiyetinden dolayı ilçeye geri dönerek bir şeyler yapmak istediğini aktaran Kara, şunları ifade etti:

"Babam, ocağını hiç söndürmemek, devamlı tüttürmek, bundan dolayı artık Koçak Mahallemize bir şeyler yapmamın gerektiğini söylemişti, ben de ilçeme gelip mahallemize kilit parke taşı döşemesi yaptırdım. Mahallemizin sokak araları daha güvenli ve modern hale geldi, dört bir tarafına hizmet götürmeye devam edeceğim. Şu anda  daha güzel ve yaşanabilir hale getirdik ayrıca mahalle halkımız da oldukça memnun oldu."

Kendilerine destek veren, araç ve iş makinesi ile parke döşeme işçiliğini karşılayan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'a ve çalışanlarına da teşekkürlerini ileten Kara, elinden geldiğince ilçeye bir şeyler yapmak istediğini sözlerine ekledi.

AA

parkeparke2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • hasan tatar-ankara (7 yıl önce)
    Sayın ERDEM KARA, Öncelikle sizi böylesine güzel bir hizmeti yaptığınız için tebrik ediyorum gerçekten çok yüce bir olayı (babanızın vesiyeti) yaptığınızdan dolayı kutluyorum. hasan tatar-hekimhan -iğdir köyü
    0
    0
    Yanıtla