SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşadamının Vefası

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı iş adamı Mehmet Ali Aydınlar, mezun olduğu okula bilgisayar laboratuarı kurdu.

Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar okuduğu ve mezun olduğu Malatya'nın Arapgir İlçesi Çok Programlı Lisesi'ne (Arapgir Lisesi) Bilgisayar Laboratuarı kurdu.

Bilgisayar laboratuarının açılışına, Arapgir Kaymakamı Ercan Turan, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Okul Müdürü Hüseyin Gürer, Mehmet Ali Aydınlar'ın annesi Samime Aydınlar, okul öğretmen ve öğrencileri katıldı.
Kaymakam Ercan Turan açılış konuşmasında "Sayın Mehmet Ali Aydınlar'a eğitime yaptığı bu katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Haluk Cömeroğlu ise "Çok değerli hemşehrimiz Mehmet Ali Aydınlar, sadece eğitim konusunda değil, diğer konularda da memleketine yaptığı yardımlardan dolayı ilçem ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

23 bilgisayarın oluşturduğu laboratuarın yanı sıra, 50 takım okul masa ve sırası okul yöneticilerine teslim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız