SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dr. İşadamıyla Cami Protokolu

0
Güncellendi - 2018-05-14 18:45:20
Dr. İşadamıyla Cami Protokolu
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban, İl Müftülüğünde düzenlenen protokol imza törenine katıldı.

Yeşilyurt İlçesi İnönü Mahallesinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İl Emniyet Müdürlüğü güney tarafında bulunan arsaya yapılacak olan Cami için Vali Ali Kaban Başkanlığında İl Müftüsü Ümit Çimen ve Hayat Hastanesi EGM Sağlık Hizmetleri Şirketi adına hayırsever işadamı Dr. Erdal Göçmez arasında protokol imzalandı.

Protokolün imzalanmasının ardından İl Müftüsü Ümit Çimen yaptığı konuşmasında, “Bugün Ramazan'ın yaklaştığı şu günlerimizde saygıdeğer Valimiz Müftülüğümüze teşrif ettiler. Tabi geliş sebeplerinden birisi Malatya’mızda Devlet Hastanemiz ile İl Emniyet Müdürlüğümüzün kıble tarafında yola cephe çok güzel bir camimiz inşa edilecek olması. Buraya hayırsever bir işadamı tarafından cami inşa edilecek. Hazırlıkları tamamlandı ve protokol imzaladık. Aynı zamanda da Ramazan'ın başlayacak olması öbürsü günden itibaren saygıdeğer Valimizin de Müftülüğümüze ziyareti tevafuk oldu. Ben kendilerine hoş geldiniz diyorum, teşriflerinden dolayı” dedi.

Vali Ali Kaban da, “İl Müftülüğümüz ve Sayın Müftümüzü bugün, Ramazan'ı Şerif'in öncesinde ziyaret ettim. Aynı zamanda Devlet Hastanemiz ile İl Emniyet Müdürlüğünün hemen arasında yola cepheli olarak yapılacak olan caminin protokolünü de yapmış olduk hayırsever vatandaşımızla. Tabii Ramazan ciddi anlamda ülkemizde huzurun, kardeşliğin, birlikte belli duyguları yaşamanın bir ifadesi olarak büyük ehemmiyet arz ediyor. Bu senede Diyanet İşleri Başkanlığımız her sene olduğu gibi bir tema belirlemiş bulunmakta. Bu senenin teması da ‘israf’. İsraf tüm Kitaplı dinlerde olduğu gibi dinimizde de, mübarek kitabımızda da hoş görülmeyen bir hadise. İsraftan sakındırılıyoruz. Başta zaman olmak üzere ömrümüzün ve kullandığımız her tür araç gereci israf etmemek hususunda dikkat etmeye çağıracaklar. Ben şimdiden bütün İslam aleminin, ülkemizin, Malatya’mızın ve dünyanın her tarafındaki ülkemizde ve dünyanın her tarafında yaşayan Malatyalı hemşerilerimizin Ramazan'ı şerifini tebrik ediyorum İnşallah sağlık, sıhhat, huzur içerisinde bayrama ulaşmayı yüce Allah'tan diliyorum” diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız