SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İşadamları Fırsattan Yararlanmalı"

0
Güncellendi - 2017-03-13 18:45:57
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan, Malatya ekonomisi için cazibe merkezleri programının önemli bir fırsat olduğunu ifade ederek, iş adamlarının bu fırsattan yararlanması gerektiğini dile getirdi.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan, Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Genel Sekreteri Mesut Öztop ile bir araya geldi.

Malatya Ekonomisi ve cazibe merkezleri programının ele alındığı görüşmede, bir konuşma yapan FKA Genel Sekreteri Mesut Öztop, cazibe merkezleri programı ile alakalı ciddi manada başvuru alındığını kaydederek, Malatya için önemli projelerin geliştirileceğini belitti.

“Cazibe merkezleri programı son dönemdeki en iyi yatırım”

MÜSİAD Şube Başkanı Hüseyin Kalan ise, Malatya ekonomisi için cazibe merkezleri programının önemli bir fırsat olduğunu ifade ederek, iş adamlarının bu fırsattan yararlanması gerektiğini dile getirdi.

Hükumetin uygulamaya koyduğu cazibe merkezleri programının son dönemde çıkan en iyi yatırım olduğunu vurgulayan Kalan, cazibe merkezleri programına Türkiye'nin her yerinden yoğun talep olduğunu ifade ederek “Talep alımı 27 Şubat’ta tamamlandı. Umuyoruz ki hükumetimiz bir süre uzatımı yapar, projelerini yetiştiremeyen yatırımcıya bir imkan tanımış olur. Burada biz iş adamlarına düşen de hükumetimiz tarafından bölgemize ve şehrimize sunulan bu güzel fırsatı değerlendirip güzel projeler üretip güzel işler ortaya koymaktır. MÜSİAD Malatya şubesi olarak şehrimizin gelişmesi için elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz” ifadelerini kullandı.

“Malatya iş dünyası temsilcileri olarak 2017 yılından umutluyuz”

2017 yılından beklentilerini de dile getiren Kalan, “Malatya iş dünyası temsilcileri olarak 2017 yılından umutluyuz. 2017, 2016 yılından daha iyi bir yıl olacaktır. MÜSİAD Malatya olarak şehrimizin ekonomik yapısını güçlendirmek için projeler hazırlamaya ve devam eden projelerin de sonuna kadar takipçisi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız