SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşadamlarından Kitap Bağışı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:11:05
İşadamlarından Kitap Bağışı
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'da, öğrenciler mektup yazınca, işadamları okulda kitaplık oluşturup kitap bağışında bulundu. 
 
Doğanşehir İlçesine bağlı Erkenek beldesindeki Erkenek Hürriyet İlköğretim Okulu'na, Malatya Aktif İşadamları Derneği (MAKİAD) bünyesindeki Genç MAKİAD, 2 bin kitap kapasiteli kitaplık ve 200 adet değişik türlerde kitap yardımında bulundu. 
 
Genç MAKİAD Başkanı Alper Gürbüz, kitaplık ve kitap bağışı töreninde yaptığı konuşmada, "Köy okullarından gelen mektuplarla başlattığımız sosyal projelerimizin 4'ncüsünde, bugün Erkenek'de bulunan Hürriyet İlköğretim Okuluna kitap bağışladık. Öğrencilerin bizlere yazmış olduğu mektuplar bizi çok etkiliyor, köy okullarında kitap ve kütüphanelerin olmadığı ve okuyacak kitapları olmaması bizi üzüyor. Biz, Genç MAKİAD olarak başlattığımız sosyal projemizi sürdüreceğiz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız