SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşadamlarını Dinledi

A- A+ PAYLAŞ

Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) üyesi iş adamları ile bir araya geldi.

MTSO Salonu'nda, MTSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, MTSO Meclis Başkanı Sami Payza ve iş adamları ile toplantı düzenleyen Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, iş adamlarının sorularını da cevaplandırdı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda Merkez Bankası Başkanı Yılmaz, iş adamlarını tek tek dinledi.

Bu arada, Türkiye'nin 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefatının 17. yıldönümünde İnönü Üniversitesi tarafından düzenlenen Ekonomi Kongresine konuşmacı olarak katılan Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı da ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarete Merkez Bankası Genel Müdürü Hüseyin Cafer ile Merkez Bankası Malatya Şube Müdürü Süleyman Miçoğulları da katıldı. Ziyarette konuşan Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Türkiye'nin değişik bölgelerine 3 ayda bir geziler planlayıp, bölgenin iş adamları ve sanayicileriyle bir araya geldiğini, Malatya'ya gelirken de amaçlarının iş adamları ve sanayicilerle bir araya gelmek olduğunu, Turgut Özal anısına yapılan ekonomi kongresinin de buna vesile olduğunu söyledi.

Merkez Bankası Başkanı Yılmaz, "Malatya'ya daha önce de geldim, pek gezme fırsatım olmadı ama Malatya'nın su kaynağından çok etkilendim. Çok güzel bir su. Şehirden edindiğim intiba ise temiz ve güzel olması" dedi.

Belediye Başkanı Çakır ise, "Hedeflerimiz doğrultusunda planlama ve uygulama çalışmalarını yapıyoruz. Büyüyen ve gelişen her kentin sorunları olduğu gibi Malatya'mızın da bir takım sorunları var. Bu sorunları çözmek için bilim adamlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla istişare ediyoruz. Malatya halkının yararına olacak her türlü proje ve hizmeti yapacağız" ifade verdi.

Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'a kayısı ve kayısı kristali hediye ederken, Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz'da, Başkan Çakır'a, Merkez Bankasının 75. kuruluş yıldönümüne özel hediyeler verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız