SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İşadamlarıyla Görüşeceğim'

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor'da yapılacak kongre öncesinde Kulüp Başkanı İlhan Kavuk, Malatyalı işadamları ile görüşmek üzere İstanbul'a gidecek.

Malatyaspor'un Başkanı İlhan Kavuk, daha önce kongrede aday olmayacağını belirttiğini, ancak vali ve belediye başkanı ile yapılan toplantıda kendisinin göreve devam etmesinin istendiğini söyleyerek, "Bir yandan kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntı, diğer yandan özel işlerim arada kaldım. Bırakayım diyorum, Malatyalılık sorumluluğu çerçevesinde kulübü ortada bırakmak da olmuyor. Çünkü kulübün ortada kalacağı aşikar. Eğer aday varsa, ben aday olmam. 31 Mayıs'ta yapılacak olan kongreye kadar İstanbul'daki Malatyalı işadamları ile istişarede bulunacağım. İstişareler sonrasında bir açıklama yapacağım" şeklinde konuştu.

İstanbul'da Malatyalı işadamları ile görüşmesinden sonra iki gün özel işleri nedeniyle Almanya seyahati olacağını aktaran Kavuk, Almanya dönüşünde de İstanbul'daki Malatyalı dernekler ve işadamları ile görüşmeleri sürdüreceğini kaydetti.

Bu arada, 31 Mayıs Cumartesi günü Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan kongrede, 30 Nisan'a kadar yıllık aidatını yatıran üyelerin oy kullanabilecekleri belirtilirken, bu rakamın da 200 civarında olduğu öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız