SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşaretsiz Yolda Kaza:1 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:43:09
İşaretsiz Yolda Kaza:1 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yeni stabilize yolda mıcıra kapılan otomobil, yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada 1 kişi öldü, ikisi çocuk 3 kişi yaralandı. 

Kaza, Malatya-Sincik karayolu 25. kilometresinde Aksu mevkiinde meydana geldi. Adıyaman’ın Sincik ilçesine taziye ziyareti için gitmekte olan Şevket Çoban (50), idaresindeki 44 ER 690 plakalı otomobil ile seyir halindeyken, yolun stabilize olması nedeniyle araç mıcıra kapılarak yoldan çıktı ve yolun kenarındaki uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü Şevket Çoban olay yerinde hayatını kaybederken, torunu Zehra (4), kızı Melek (11) ve eşi Türkan Çoban (45) ağır yaralandı.

Yaralılar kaza yerine giden üç ayrı ambulansla Turgut Özal Tıp Merkezi’ne getirilerek, burada tedavi altına alındı. Yaralılardan 4 yaşındaki Zehra, sedyeye yatırılan bir yakının kucağında hastaneye getirildi. Ailenin hastane önünde toplanan çok sayıda yakını ise gözyaşlarına boğuldu.

Bu arada, stabilize yolda herhangi bir uyarıcı levhanın olmadığı belirtildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HASTANEDE ÖLDÜ..

Öte yandan Pazar akşam saatlerinde il merkezinde meydana gelen bir başka trafik kazasında de 1 kişi öldü.

Kaza, Türkiye İstatistik Kurumu Malatya Bölge Müdürlüğü önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, polis memuru olduğu bildirilen sürücüsünün ismi alınamayan 38 RF 167 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Hacı Keskin'e çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobilin ön camına kafasını vuran Keskin, ağır yaralandı. Keskin, olay yerine gelen ambulansla Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı, ancak kurtarılamayarak öldü.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.

FOTOĞRAF: Sincik yolundaki kazada yaralanan küçük Zehra, sedyeye yatırılan bir yakınının kucağında taşınarak Turgut Özal Tıp Merkezi'ne getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız