SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İşbirliği İçinde Olacağız'

A- A+ PAYLAŞ

TFF. 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Malatya Belediyespor'da teknik heyet ve futbolcular, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik'i makamında ziyaret etti.

Teknik Direktör İsmail Tekin, göreve yeni gelen Rektör Çelik'e yeni görevinde başarılar diledi. Tekin, "Malatyalı olan Rektör Çelik'in aldığı önemli sorumluluğu başarılı bir şekilde sürdüreceğine bizler yürekten inanıyoruz, bugün de takım olarak kendisini ziyaret ettik" dedi.

Takımın genel durumu hakkında Rektör Çelik'e bilgi veren Tekin, "İnönü Üniversitesi ile devamlı iletişim halindeyiz. Artan performansımızda üniversitenin de katkıları oldu. Arkadaşlarımız adına sizlere de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik ise, alınan galibiyetlerin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Malatya'nın iki güzide ekibi olan Malatyaspor ve Malatya Belediyespor'a oynayacakları maçlar için başarılar diliyorum. Malatyaspor'un Çaykur Rizespor'u, Malatya Belediyespor'u da Elazığspor maçında aldıkları güzel sonuçlardan dolayı kutluyorum. Ben de elimden geldiği kadarıyla bu takımlarımızı takip etmeye çalışıyorum. Geçtiğimiz günlerde Malatyaspor yönetim kurulu da ziyarete geldi.

Bugünde 2. Lig'de mücadele eden Malatya Belediyespor teknik heyeti ile futbolcuları görmekten mutluluk duyuyorum" diye konuştu.

İnönü Üniversitesi bünyesinde spor meslek yüksek okulu açacaklarını ifade eden Rektör Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Göreve geldikten sonra Valimizin talep ettiği Doğu Anadolu ve Orta Anadolu'nun en büyük üniversitemizin karşısında bulunan alanda üstü kapalı stadyum ve spor kompleksi ile ilgili talepleri vardı. Biz buna sıcak baktığımızı söyledik. Gelecekte böyle güzel bir projenin olması Malatya için bir kazanç olacak. Türkiye çapında bir çok uluslar arası spor oyunlarına da ev sahipliği yapacağız. Binlerce insan Malatya'ya gelecek. O açıdan spor'da Malatya'nın başarı kazanmasında destek olacağız. Sağlık ile ilgili
sıkıntılarınızda da ne yapacaksak iş birliği içinde olacağız."

Konuşmaların ardından Malatya Belediyespor Teknik Direktörü İsmail Tekin, Rektör Cemil Çelik'e üzerinde adı yazılı 44 numaraları Malatya Belediyespor forması ve çiçek hediye etti.

Prof. Çelik, ziyaretin kalan kısmında Teknik Direktör Tekin'den kulübün yapısı ve takımın durumu hakkında bilgi alırken, daha sonra Rektörlük Binası önünde toplu fotoğraf çekildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız