SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşbirliği Protokolü İmzalandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:59:52
İşbirliği Protokolü İmzalandı
A- A+ PAYLAŞ

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) ve Elazığ Fırat Üniversitesi arasında, 2. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı için işbirliği protokolü imzalandı.

Malatya merkezli; Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin bağlı bulunduğu FKA tarafından yapılan açıklamada, Fırat Üniversitesi ile Fırat Kalkınma Ajansı tarafından Mayıs 2013'te müştereken düzenlenecek olan 2. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı ile ilgili işbirliği protokolü için imza töreninin gerçekleştirildiği bildirildi.

Fırat Üniversitesi rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine; Elazığ Valisi Muammer Erol, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, Fırat Üniversitesi Rektör yardımcıları Prof. Dr. Hasan Alli, Prof. Dr. Ahmet Kazez, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemalettin Çopuroğlu ile ajans uzmanları ve öğretim üyeleri katıldı.

Protokol imza töreni öncesi konuşma yapan FKA Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, Fırat Kalkınma Ajansı olarak 1. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı'nı 2011 yılında Malatya'da düzenlediklerini belirterek, bu yıl Fırat Üniversitesi'nin destekleriyle 2. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı'nı Elazığ'da yapacaklarını söyledi. Altunyuva, "Kalkınma ajansları son yıllardaki deneyimleri ile bölgesel kalkınmanın pratik tarafını temsil ediyor. Üniversitelerimiz ise teorik tarafını temsil etmekte. Üniversitemizle 2013 yılında gerçekleştireceğimiz 2.Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı ile bilim adamlarını, uygulamacıları ve üniversiteler dışındaki araştırmacıları buluşturarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunabilmelerine olanak sağlayarak pratik ile teoriği bir araya getirmeyi amaçlıyoruz. Ben bu hususta özellikle sayın rektörümüz başta olmak üzere Fırat Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyelerine ve bu konferansa öncülük edecek sayın valimiz başta olmak üzere yönetim kurulumuza da teşekkürlerimizi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından FKA Yönetim Kurulu Başkanı, Elazığ Valisi Muammer Erol ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ tarafından karşılıklı protokol imzalandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız