SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İşbirliğini İleriye Taşıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:54:32
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kamu hastaneleri ile üniversite hastanesi arasında protokol imzalanıp karşılıklı hizmet anlaşması yapıldı. 

Valilik Salonu’nda düzenlenen imza töreninde konuşan Vali Vasip Şahin, “Vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerini daha hızlı ve daha kaliteli alması için, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi ile kamu hastaneleri arasında işbirliği protokolu için buradayız. Güç birliğini protokole dökerek, karşılıklı personel, araç gereç, fiziki imkan yardımlaşması ve işbirliği sağlanmış olacaktır” dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik ise,”Kamu hastaneleri ile zaten var olan işbirliğini somutlaştırmış oluyoruz ve daha ileriye taşımış oluyoruz. İş birliğinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Protokol imza töreninde, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şükrü Özdemir, İl Sağlık Müdürü Nail Umay, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ünsal Özgen, Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Yard. Doç. Dr. Mehmet Aslan ve Devlet Hastanesi başhekimleri de bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız