SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İşçi-Çiftçi Perişan Olacak"

A- A+ PAYLAŞ
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,   İl Başkanı  Hüseyin Baştürk, Doğanşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaman , Doğanşehir  İl Genel Meclis Üyesi Deniz Kayıkçı ve İl Yönetim  Kurulu Üyesi  Coşkun Kurt ile birlikte Doğanşehir ve Akçadağ  İlçelerini ziyaret ederek vatandaşların bayramını kutladılar.
 
Ağbaba ve beraberindekiler   Doğanşehir  de esnaf ve kahve ziyaretlerinde  bulunup , vatandaşların bayramını kutladılar.Sorunları dinlediler.Veli Ağbaba bayram ziyaretlerinde yaptığı konuşmada “Van'da meydana gelen deprem felaketi nedeniyle Kurban Bayramını geçmiş yıllara göre daha buruk bir şekilde kutluyoruz. Deprem bayram  öncesi tüm Türkiye'nin zor günlerde nasıl birlik ve beraberlik içerisinde, ortak paydada buluştuğunu da bir kez daha gösterdi “ dedi.
 
CHP Milletvekili Ağbaba trafik kazasında hayatını kaybeden Doğanşehir Belediyesi çalışanlarından Rıza Toprak'ın yakınlarına başsağlığı ziyaretinde bulundu. Ağbaba  ve beraberindekiler  daha sonra Doğanşehir’e bağlı Polat ve Ören Kasabaları ile Topraktepe, Karaterzi, Dedeyazı Köyleri ile  Akçadağ ilçesinde esnafları  ve vatandaşları ziyaret ettiler.
 
7 YILDA BİR YOL YAPILMAZ MI?
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Topraktepe Köy Kahvesinde yaptığı konuşmada  “İktidar yıllardır ayrımcılık, haksızlık yapıyor.7 yıldan beri söz verilmesine, programa alınmasına rağmen yolunuz yapılmamış. Bizler tüm haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı çıkacağız. Topraktepe’nin yolunun yapılması için İl Başkanımla, İl Genel Meclis Üyelerimizle birlikte elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz.Sizlerden aldığımız güçle mücadeleye devam edeceğiz” dedi.
 
ÇİFTÇİLER PERİŞAN OLACAK
Ağbaba,Polat Kasabasında bir kahvede oyun oynayan geçlerle de bir süre sohbet etti. Gençlerin işsiz olduklarını ve kahvede oyun oynamaktan başka bir şey yapamadıklarını söylemesi üzerine;  Ağbaba “İşsizliğin her geçen gün arttığı Malatya’da AKP şimdi de Şeker Fabrikasını satıp, arazilerini birilerine peşkeş çekmenin derdinde. Malatya Şeker Fabrikası kapatılırsa  Polatlılar pancar ekemeyecek,  traktörcü taşıma yapamayacak, gençlerimiz işsiz kalacak.”dedi.
 
Ağbaba “Malatya Şeker Fabrikası’nda 800 kişi çalışıyor.800 kişi daha işsiz kalacak. İşçiler perişan olacak. Esnaf perişan olacak. Çiftçiler perişan olacak. Tekel kapanırken, Sümerbank kapanırken kimse ses çıkarmadı. Olan Malatya’ya oldu. Şeker Fabrikasının kapanmaması için elimden ne geliyorsa yapacağım” dedi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız