SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşçi Servisi Kaza Yaptı, 13 Yaralı

0
Güncellendi - 2017-05-03 22:10:12
İşçi Servisi Kaza Yaptı, 13 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da meydana gelen trafik kazasında 13 kişi yaralandı. Kazada araç içerisinde sıkışan yaralılar, Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Kaza, sabah erken saatlerde Sanayi Kavşağı’nda meydana geldi. Abdulselami Çabuk yönetimindeki 01 EM 400 plakalı hafif ticari araç ile Mehmet Levent idaresindeki 44 DT 799 plakalı minibüs kavşakta çarpıştı. Kazada, hafif ticari aracı sürücüsü Çabuk ile araçta bulunan Mehmet Han Derin ve Mustafa Derin ile minibüs sürücüsü Levent ve minibüste bulunan Bayram Anur, Derviş Mutlu, Abidin Güneş, Ahmet Budo, Sedduf Ali İsa, Hazira Ubeyy, Amona ve Munise Berces ile Esra Akdemir yaralandı.

Yaralılar, olay yerine giden ambulanslar ile kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MALATYALI (6 yıl önce)
    SERVİSİN PLAKASI 44 DT 799 HANİ SERVİSLER "S" PLAKAYDI ???? YARALILARIN YARISI SURİYELİ NE SİGORTA NE BİŞEY ... MUZ CUMHURİYETİMİ BURASI , HANİ DENETİM HANİ DEVLET HANİ BU İŞİN YETKİLİSİ ????
    0
    0
    Yanıtla
  • sanamı kaldı
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (6 yıl önce)
    Yaralilarla çok geçmiş olsun.Dikkat ederseniz işçilerin neredeyse tamamını suriyeliler oluşuyor.Ülkede işsizlik had safhada iken ucuz iş gücünü bu ülkeye getirenler ileride suriyeliler konusunda daha büyük problemler yaşayacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut kılınç (6 yıl önce)serdar aslan isimli kullanıcı yorumuna
    ırkcılığa luzum yok bizim türklerin ne işi var almanyada 4 milyon türkiyeli sadece almayada maden önereceksin de yetiştirelim insan gücümüzü textil işcisi suriyeli olsun ama türk işciler kalifiye olsun o zaman iş sıkıntısı kalmaz
    0
    0
    Yanıtla