SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşçi Servisi Kaza Yaptı, 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2016-02-24 15:44:27
İşçi Servisi Kaza Yaptı, 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da işçileri taşıyan servis minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza Özsan Sanayi Sitesi girişinde meydana geldi. Bir tekstil fabrikasında çalışan işçileri taşıyan Mehmet Onursal idaresindeki 44 S 0620 plakalı servis minibüsü önünde seyreden otomobile çarpmamak için sürücüsünün direksiyonu kırması sonucu aynı güzergahta ilerleyen 44 LR 008 plakalı kamyona çarparak devrildi.

Kazada servis minibüsünün sürücüsü Mehmet Onursal ile minibüste bulunan işçilerden Yasemin Alan, Ayşe Aslan ve Süleyman Demirci yaralandı.

MALATYA'DA İŞÇİLERİ TAŞIYAN SERVİS MİNİBÜSÜNÜN DEVRİLMESİ SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA 4 KİŞİ YARALANDI. (HASAN ERYILMAZ/MALATYA-İHA)

Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız