SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşçiyle Pilav ve Soğan..

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 12 Eylül’de yapılacak referandum nedeniyle partisinin il teşkilatınca düzenlenen mitinge katmak üzere Malatya’ya geldi.

Beraberinde, Genel Bakan Yardımcısı Hakkı Süha Okay, Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Kayseri Milletvekili Mehmet Şevki Kulkuloğlu, Gaziantep Milletvekili Yaşar Ağyüz ile birlikte özel uçakla saat 17.00’de Malatya’ya gelen Kılıçdaroğlu’nu Erhaç Havaalanında CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, İl Başkanı Veli Ağbaba, CHP’li ilçe ve belde belediye başkanları ile partililer karşıladı.

Parti otobüsüyle şehir merkezine gelen Kılıçdaroğlu’nun sık sık yolu vatandaşlarca kesildi.

Saat 18.00 sıralarında Hükümet Meydanı’ndaki mitingde halka hitap eden Kemal Kılıçdaroğlu, mitingin ardından Yakınkent civarında, mevsimlik işçilerin çalıştığı kayısı bahçesine gitti.

Kılıçdaroğlu, Adıyaman, Urfa ve Diyarbakır’dan gelen yaklaşık 30 işçi ile birlikte bulgur pilavı, kuru soğan ve ayrandan oluşan akşam yemeğini yedi, sohbet edip sorunlarını dinledikten sonra gün kurusu ve kuru kayısının yapımı hakkında bilgi aldı. Kılıçdaroğlu, işçilerin aldığı ücretleri de sormayı ihmal etmedi.

Kılıçdaroğlu, kayısı bahçesinden ayrıldıktan sonra kalacağı Anemon Oteli'ne geçti. CHP genel başkanının burada, partili yöneticilerle basına kapalı bir toplantı yaptığı bildirildi.

SİYASİ BİR DAVA..
Çetin Doğan ve iki eski kuvvet komutanının da aralarında bulunduğu 102 kişi hakkında yeniden yakalama müzekkeresi çıkarılması ile ilgili soruyu Kılıçdaroğlu “Bu dava siyasi bir davadır. Söylenecek fazla bir şey yok’ diye yanıtladı.

CUMARTESİ AYRILACAK..
Cuma gecesini Malatya'da geçirecek olan Kılıçdaroğlu'nun, 24 Temmuz Cumartesi günkü programı ise şöyle:

* 24 Temmuz 2010 Cumartesi
Saat 08:00 Pütürge İlçesine Hareket
Saat 09:30 Pütürge’ye varış, Bulvar açılışı ve miting.
Saat 11:30 Beydağı Beldesi Programı
Saat 13:00 Yazıhan / Fethiye Beldesi Programı
Saat 16:00 Arguvan Türkü Festivaline katılım.
Saat 17:30 Malatya’dan Kayseri’ye Hareket

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız