SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İşe Alınmamışlar.."

A- A+ PAYLAŞ

Türk İş'e bağlı Yol İş Sendikası Malatya Şube Başkanı İhsan Kalı, Malatya İl Özel İdaresi'nden Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'ne tayin edilen 243 işçinin bölge tarafından işe kabul edilmediğini bildirdi.

 
Yol İş Sendikası Malatya Şube Başkanı İhsan Kalı, yaptığı açıklamada, Malatya İl Özel İdaresi'nden Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü'ne tayin edilen 243 işçinin İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'nden tebliğ tebellüğ ve ilişik kesme belgelerini aldıklarını, geçen cuma günü Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından işe kabul edilmediklerini ve pazartesi gününden itibaren sendikalarının üyeleriyle birlikte işyerinde bekleyişlerini sürdüreceklerini ve bu süreçte 101 işçinin de emekli olduğunu söyledi.
 
Kalı, "Malatya İl Özel İdare Genel Sekreterliği 'işçi fazlam var" diyerek hazırladığı listenin neticesinde, Malatya köylerinin yol, içme suyu, asfalt dahil tüm alt yapısı iflasa zorlanıyor. Kurumun 224 aracı var. Fakat bu listeyi yapanlar makinelerin yatıya kalmasını sağlıyorlar. Merkez dahil 14 ilçesi bulunan Malatya'ya 150 personel nasıl hizmet verecek? Bu kurumun araçları çalışmayarak devletin bütçesi zarara uğrayacaktır. Bunun yanı sıra 14 bakım evi ise sahipsiz kalacak" dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız