SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İşe Başladığı Gün Canverdi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da elektrik hattı döşemek için çıktığı direkte akıma kapılan bir işçi, dakikalarca asılı vaziyette kurtarılmayı bekledi. TEDAŞ görevlilerince aşağıya indirilen işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, Karakavak Mahallesi Ankara Caddesi 4. Sokak'ta TEDAŞ adına elektrik hattı döşeyen müteahhit firmada çalışan İrfan Şeker, hat döşemek için elektrik direğine çıktı. Direkte yere düşmemek için emniyet kemerini direğe bağlayan İrfan Şeker, bir süre çalıştıktan sonra elektrik akımına kapıldı. Olay, polis ve TEDAŞ, 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerine bildirildi.

Dakikalarca elektrik direğinde asılı vaziyette kalan işçi, olay yerine gelen görevlinin elektrik direğine yanaştırdığı merdivenle aşağıya indirildi. Merdivenden indirilerek sedye üzerine alınan İrfan Şeker, daha sonra 112 Acil Servis ambulansıyla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanedeki tüm müdahalelere rağmen Şeker kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay yerinde ve hastanede Şeker'in arkadaşları sinir krizleri geçirdi.

Bugün işe başladığı bildirilen İrfan Şeker'in ölümüyle ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız